Coste Can Moragues

8
Bungalow.Net logo

Fantastisch huis met privé zwembad in Pollença op slechts 900 meter van het stadscentrum. Het kan gemakkelijk geschikt voor maximaal 8 personen.

Met een onvergelijkbare rustieke stijl is de buitenruimte in dit herenhuis met twee verdiepingen erg mooi. De prachtige uitzichten op de bergen houden de ware protagonist - het zwembad - gezelschap. Dit is een chloorfilterpoel voor privégebruik met een afmeting van 8 x 4 meter en met een waterdiepte van 0,9 tot 2 meter. Het wordt omringd door het grote grasveld waar u kunt zonnebaden, evenals op de 5 ligstoelen. Vervolgens vindt u een geweldige veranda waar u kunt genieten van het beste banket dat op een barbecue is bereid, samen met de buitenmeubels die perfect zijn voor een kopje koffie na de lunch en het tafeltennis om een beetje plezier te maken. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt.



Wanneer u het huis binnenkomt, vindt u een praktische en behulpzame ruimte gedeeld door de gemeenschappelijke ruimtes: woonkamer, eetkamer en keuken. De woonruimte is voorzien van 2 banken, een tv met satellietzenders en een dvd-speler. Vlak achter je vind je de eettafel en de keuken die is uitgerust met een keramische kookplaat, een oven en alles wat je nodig hebt om te koken tijdens je vakantie. Als u doorgaat, bereikt u een tweede woongedeelte met verschillende banken en fauteuils en wordt de perfecte plek om van een goed moment te genieten met uw geliefden. Houd er rekening mee dat beide open haarden slechts decoratief zijn. Het huis heeft twee badkamers, een met een bad op de begane grond en de andere met een douche boven. Dan zijn er 4 slaapkamers, 2 met een tweepersoonsbed en 2 met twee eenpersoonsbedden. Ze bevinden zich allemaal op de bovenste verdieping en zijn voorzien van airconditioning. Drie van hen bieden ook een kast en twee hebben de uitgang naar een terras. Een babybedje en een kinderstoel zijn beschikbaar. De wasruimte is onafhankelijk en wordt geleverd met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.



De locatie van deze accommodatie is ideaal, omdat het aan de rand ligt, zo vredig, maar op slechts 900 meter afstand van het oude centrum van Pollensa op hetzelfde moment. Hier heb je alle voorzieningen voor een leuk verblijf, zoals bars, restaurants, supermarkten, een apotheek, etc. Als je van de berg houdt, is dit ook de perfecte plek omdat de stad aan het begin van de bergketen ligt en er veel wandel- en fietsexcursies zijn. wachten op jou. Het strand is ook heel dichtbij en u kunt naar Puerto de Pollensa, op ongeveer 7 km afstand, of naar de golfbaan van Pollensa, op slechts 3 km afstand.



Er is een buitenparkeerplaats voor 2 auto's.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 7,1 km - Puerto de Pollença

Luchthaven: 61.9 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 3,1 km - Golf Pollença

Plaats: 0.900 km - Pollença

Treinstation: 13 km - Sa Pobla

Bushalte: 0,5 km - Pollença

Veerboot: 12,4 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 23 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: ETV / 1383



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail via een beveiligde link met een creditcard te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging coste can moragues

De ligging van "coste can moragues" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.