S'hort De Monnaber

8
Bungalow.Net logo

Mooi huis in de buurt van de zee met prachtige en ruime buitenlucht. Het heeft een capaciteit van 8 personen en is gelegen in Playas de Muro
Er zijn verschillende gebieden om buiten te ontspannen en te genieten van het prachtige weer op het eiland. Het beschikt over een prachtige exterieur eethoek, een chill-out zone om te si en een drankje te nemen in de avond, een andere gezellige ruimte om te ontbijten in de ochtend en een solarium met twee ligbedden om comfortabel te zonnen. Er is ook een mobiele barbecue om heerlijke gegrild vlees en groenten te koken. Het pand is omheind en er zijn buren in de buurt. Eenmaal binnen vindt u een mix van moderne en klassieke meubels met alle comfort voor een aangenaam verblijf. U kunt satelliet-tv kijken in de woonkamer, zittend op een van de comfortabele fauteuils, of lunchen aan de prachtige tafel met een capaciteit van 8 personen. De keuken is onafhankelijk en het is volledig uitgerust: gas top, magnetron, oven, vaatwasser en een grote tafel voor 9 personen. Er is een wasruimte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Het huis heeft 4 slaapkamers om uit te rusten na een lange dag strand en zon. De 4 hebben elk 2 eenpersoonsbedden, airconditioning en een kast. Een van hen heeft ook een eigen badkamer met een bad. Een tweede badkamer met een douche completeert de accommodatie. Daarnaast kunnen we op verzoek een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken voor als u met een baby reist. Het huis ligt vlakbij het grote strand van Playas de Muro, met een fijn zand en kristalhelder en ondiep water, en met een vriendelijke en familiale sfeer. Het is voornamelijk een woonwijk met alle voorzieningen zoals supermarkten, bars, restaurants, winkels, ziekenhuis, ... U kunt ook andere nabijgelegen mooie stranden zoals Can Picafort of Mal Pas in Alcudia bezoeken. Een andere optie is om te golfen in de voorkant van de zee in Alcanada of de charmante dorpjes van Alcudia of Pollença te bezoeken. De airconditioning is op muntautomaten. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Afstanden Strand: 0,18 km - Platja de muro Vliegveld: 56,8 km - Son Sant Joan Golfterrein: 9,5 km - Alcanada Stad: 7 km - Alcúdia Treinstation: 12,4 km - Sa Pobla Bushalte: 0,5 km - Albufera Park Veerboot: 6,9 km - Port d'Alcúdia Ziekenhuis: 2,6 km - Hospital de Muro Toeristenlicentie: ET / 4141 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging s'hort de monnaber

De ligging van "s'hort de monnaber" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.