Duna

6
Bungalow.Net logo

Welkom op deze bungalow dat ligt bijna aan het strand. Het is in Plaja de Muro, tussen Ca'n Picafort en Port d'Alcudia. Het huis biedt alle comfort om uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken.
 
De huis is120 m2 en het is ideaal voor gezinnen of kleine groepen van vrienden,met drie tweepersoonskamers. Er zijn twee kamers met elk twee eenpersoonsbedden en een kamer op de begane grond, met een tweepersoonsbed. Alle kamers hebben een kast en zijn zeer ruim. Het huis heeft een badkamer met bad (onlangs gerenoveerd) en een toilet beneden. Er is geen AC in het huis, maar u zult niet het gevoel warm te hebben, dat komt door de zee. Echter, kunnen wij u voorzien van ventillatoren op aanvraag. In de woonkamer is er een open haard die u tijdens de wintermaanden kunt gebruiken.
 
De bungalow heeft twee verdiepingen en het perceel is volledig prive. Echter, er zijn buren in de buurt, het is een stedsbuurt,. Een van de kamers op de eerste verdieping heeft een eigen terras met uitzicht op zee.
 
Op de 100 m2 terras beneden kunt u genieten van een aangenaam ontbijt, het is uitgerust met een tafel en stoelen. Op de 25 m2 veranda zijn er vier schommelstoelen, perfect voor een beetje rust. In de woonkamer kunt u heerlijk ontspannen op de banken, houd een siësta of kijk televisie.
 
De open keuken heeft alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie: broodrooster, magnetron, koffiezetapparaat, oven, gasfornuis, koelkast en nog veel meer. Eris ook een wasmachine, een strijkijzer en strijkplank tee vinden. Alstublieft,houd er rekening mee dat huisdieren zijn niet toegestaan.
 
De ligging van het huis is perfect, want alles wat je nodig zou kunnen hebben is heel dichtbij: apotheek, winkels, supermarkt, een medisch centrum of bushalte. U kunt de omgeving verkennen te voet, met de auto of met de bus. De bushalte ligt op slechts 900 meter van het huis. De frequentie van de bus is elke 15 minuten in de richting van Can Picafort, Puerto de Pollença en andere richtingen als Palma. In Port d'Alcudia vindt u elke vorm van service. Het strand ligt op slechts 40 meter van het huis.
 
Verse vis, goed vlees, Italiaans eten, tapas of traditionele Mallorcaanse voedsel: in Puerto de Alcudia vindt u tal van restaurants waar elke soort van voedsel te vinden is. Het is vol met bars, waar u snacks zoals broodjes, hamburgers en salades kan hebben. Voor ontbijt kunt u terecht in een van de cafés aan de boulevard. In dit gebied, het is vol met kleding winkels, souvenirwinkels en supermarkten. De grootste is gelegen op de weg naar Alcúdia, in de buurt van een benzinepomp station.
 
Van Puerto de Alcudia is het erg makkelijk om te rijden naar andere stranden die de moeite waard zijn om te ontdekken als Formentor, Son Serra de Marina, Can Picafort en Puerto de Pollença. U zult genieten van de oude stad van Alcudia met zijn smalle geplaveide straatjes, de kerk en de oude muur. In Alcudia vindt u leuke bars om te stoppen voor een drankje. Er is een lokale markt in Alcudia op donderdag en zondag en het centrum van de stad wordt druk en levendig. Vergeet niet de Romeinse ruïnes waar u een mooie amfitheater te zien krijgt te bezoeken. Pollença is een prachtig stadje, waar u de 365 treden naar El Calvari kunt beklimmen en genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de baai!
 
LET OP: De verhuur van deze woning is gebaseerd op de Spaanse wet op de Urban Lease-overeenkomsten (29/1994, 24 november). Volgens deze wet het eigendom is beschikbaar voor seizoensgebonden verhuur. Echter, de overeenkomst verplicht geen toeristische dienst aan te bieden. Het is alleen voor het gebruik en genot van het onroerend goed.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging duna

De ligging van "duna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.