Finca Son Bosquer

8
Bungalow.Net logo

Welkom!  Dit is een traditioneel oud huis kenmerkend voor Mallorca, mooi opgeknapt. Er is een zwembad en het staat in de buitenwijken van Petra, in het hart van het eiland.  

Het is een huis van twee verdiepingen met een oppervlakte van 300m2, met vier tweepersoonsslaapkamers, ideaal voor familes en vriendengroepen.  Er is een kamer op de begane grond en is ingericht met een tweepersoonsbed. De andere kamers staan op de eerste verdieping, twee ervan zijn ingericht met twee eenpersoonsbedden en de andere staat een tweepersoonsbed. In alle kamers staat een kast, is airconditioning, hete pomp verwarmig, ramen met uitzicht over de tuin.    

Elke kamer is comfortabel en gezellig. Ga zitten op de banken in de woonkamer, ontspan met een glas wijn. Het is een goede plek voor het genieten van een goed boek, surfen op het internet, satelliet televisie kijken. In het eetgedeelte is gemeubileerd met ene mooie en rustieke eethoek voor acht personen, waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden met famile en vrienden. De keuken is ingericht met alles wat u nodig heeft zoals broodrooster, koffiezetapparaat, elektrische oven, keramisch fornuis, bestek, keukengerei, koelkast met diepvries, en veel meer. Verder staat er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.  

De buitenkant van het huis is een prachtige plek om van uw vakantie te genieten, op het terras, bij de barbecue, zwemmend in het zwembad, ontspannen in de tuin. Het huis is omringd door een terras van 200m2 met de verschillende ruimtes war u van het mooie Mediterrane weer kunt genieten. Direct naast het zwembad staat een houten tafel en stoelen voor acht personen. Bij het huis is een tuin en een eigen zwembad  van 5x8m goed onderhouden met chlorine, er staan ligstoelen om het bad.   

De eigenaars hebben een groente tuin met alle soorten fruit zoals watermeloen, meloen, tomaten. Er staan fruitbomen met abrikozen, appel, citroen, sinaasappel, en meer. Deze kunt u plukken als het seizoen daar is.  Daarnaast heeft het huis goede beveiliging namelijk de ezel Murtal, deze woont in een weide op het landgoed.

Het huis staat in Petra, net binnen de stadsgrenzen dus in een rustige omgeving. Tegelijkertijd is het centrum heel dichtbij waar u alles vindt wat u nodig heeft tijdens uw vakantie zoals supermarkt, bankautomaat, apotheek, sportgebied, bars, plaatselijke restaurants. Het treinstation is dichtbij, dus dat zult u af en toe horen.

Het dichtstbijzijnde strandgebied  Son Serra de Marina, ligt 20 minuten rijden verderop. Beleef plezier aan een zonnige dag aan het zandstrand, probeer een heerlijke paella in een van de restaurtants met uitzicht over zee. Haal alles uit uw dag en drink een cocktail tijdens de zonsondergang of waarom niet een romantisch diner in een van de meest ontspannen en rustige omgeving op het eiland.  
Dit is een gastvrij huis waar u zich snel thuis voelt voor een onvergetelijke vakantie ervaring.  

Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op het Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging finca son bosquer

De ligging van "finca son bosquer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.