Rodriguez De La Fuente 19 (Sin Nombre)

10
Bungalow.Net logo


Grote villa met privé zwembad op slechts 250 meter van Playa de Muro. Deze familie villa is de perfecte vakantiewoning als u een grote groep bent. In dit prachtige huis vindt u alle benodigde voorzieningen en veel ruimte. Het heeft een privé buitenzwembad van 50m2 (10m lang en 5m breed), een verharde tuin van 250m2 en een mooie veranda van 10x15m. Kortom, er is geen gebrek aan ruimte. Bij het zwembad vindt u een buitendouche en op de veranda kunt u genieten van gezellige gesprekken bij de grote tafel met prachtig uitzicht op het plein. Aan de andere kant vindt u een tweede veranda van houtkolommen en een ruime tafel voor 12 personen naast de barbecue. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer de lunch komt! Om uzelf te beschermen tegen de zon heeft u een parasol en, als u wilt bruinen, kunt u ook op een van de 10 ligbedden liggen en echt genieten van het mediterrane weer. U kunt ook genieten van het gezelschap van uw lokale buren, met wie u een prettig gesprek kunt hebben en meer kunt leren over de traditionele gewoonten.



Als u de accommodatie betreedt, komt u binnen in een grote hal. De woonkamer en de eetkamer staan in dezelfde ruimte. In de woonkamer kunt u afkoelen door de airconditioner aan te zetten terwijl u satelliet-tv kijkt of naar een mooie CD luistert. De keuken met keramische kookplaat biedt u alle voorzieningen die u nodig heeft tijdens uw verblijf. In dezelfde keuken is er een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank.



De accommodatie beschikt over 5 slaapkamers. Er zijn 4 elk met een tweepersoonsbed en een kledingkast. Een van hen heeft ook een kinderbed en een kinderstoel, in het geval als u het nodig heeft. De vijfde kamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden en alle kamers hebben airconditioning. Er zijn twee badkamers, één en suite en een buitenbadkamer. Beiden hebben een wastafel, douche en bidet samen met handdoeken en alles wat u nodig heeft voor een ontspannend verblijf.



Playa de Muro is een idyllische plek in Mallorca met wit zand en turquoise, helder water. Het is perfect om van uw vakantie met familie te genieten, vooral met kleine kinderen dankzij het ondiepe water. Dicht bij onze villa vindt u ook golfbanen, l'Albufera (een natuurpark voor een mooie dagtrip) of honderden fietsroutes.



Neem voor extra kosten contact op met de eigenaar.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van feesten en evenementen is niet toegestaan.

Er is een parkeerplaats.



Afstanden

Strand: 0.25km - Playa de Muro

Luchthaven: 60,1 km - Playa de Muro

Golf: 9,1 km - Alcanada Golf

Stad: 6.1 km - Alcudia

Treinstation: 11.8km - Sa Pobla

Bushalte: 0.15 km - Playa de Muro

Veerboot: 5km - Alcudia Port

Ziekenhuis: 1.1 km - Ziekenhuis Privat General de Muro

Borg: €300,-

Electriciteit (januari - december): €0,25 per KW (verplicht)

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging rodriguez de la fuente 19 (sin nombre)

De ligging van "rodriguez de la fuente 19 (sin nombre)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.