Sa Finca

6
Bungalow.Net logo

Welkom en gezellig landhuis voor 6 personen, gelegen aan de rand van Muro, met een geweldig gezout zwembad in het hart van een groene tuin.
De goed verzorgde buitenkant van deze finca maakt het een onvergelijkbare plaats, een klein stukje van hetzelfde paradijs in Mallorca. Een geweldige uitbreiding van gazon, rondom het zwembad, evenals verschillende hoeken perfect ingericht, zijn fascinerend. De diepte van het zwembad loopt van 1,20 tot 1,60 meter en de afmetingen zijn 9 x 4,5 meter. De ruimte wordt aangevuld met 6 ligstoelen en een parasol. Het pingpongbord en de speelplaats met schommels en een glijbaan zullen zowel de kleintjes als de volwassenen verrukken. Na een ochtend vol spelletjes en duikspoelen in het zwembad, kunt u de handvaardigheidspoel wassen en een barbecue bereiden onder de veranda en daarna ontspannen op de banken van het ontspanningsgedeelte. Vanuit de tuin heeft u toegang tot niet alleen de keuken, met een inductiekop, maar ook de woonkamer met comfortabele banken, satelliet-tv en airconditioning. Beide kamers zijn voorzien van een tafel en stoelen voor de maaltijden. De wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank zijn te vinden in de wasruimte. Er zijn drie slaapkamers met airconditioning waar u kunt uitrusten. Twee van hen hebben elk een tweepersoonsbed, een met een kledingkast en de andere met een inloopkast en een eigen badkamer met een douche en een bad. De laatste slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Als u met uw baby reist, zijn er ook een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar. Ten slotte is er een tweede badkamer met een ligbad voor de rest van het huis. Muro is een klein stadje waar u de basisdiensten zoals supermarkten, enkele bars en restaurants en gemakkelijke toegang tot het zandstrand van Can Picafort vindt, op ongeveer 10 minuten rijden met de auto. Can Picafort presenteert een gevarieerd aanbod in de zomer, toeristische, gastronomische en nachtleven aanbod. In de lente wordt de plaats rustiger, ideaal om te fietsen of lange wandelingen te maken. Er is een externe parkeerplaats voor 6 auto's. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Afstanden Strand: 16,3 km - Luchthaven Can Picafort: 52,9 km - Son Sant Joan Golfterrein: 26,3 km - Golf Alcanada Stad: 2 km - Muro Treinstation: 3,5 km - Muro Bushalte: 2 km - Muro Veerboot: 22 km - Puerto de Alcúdia Ziekenhuis: 13.2 km - Hospital Comarcal de Inca Toeristenlicentie: 1457 U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met de verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail via een beveiligde link met een creditcard te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sa finca

De ligging van "sa finca" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.