Can Salvador

6
Bungalow.Net logo

Mooi stoned huis met privé zwembad en een prachtig uitzicht op het platteland, waar 6 gasten zullen genieten van de rust van het mooie dorp Moscari.
Dit prachtige huis heeft een eigenaardigheid en dit is dat, aangezien het zich op slechts 300 meter van het centrum van het dorp bevindt, het wordt gekenmerkt door de rust van het platteland, maar tegelijkertijd zult u niet geïsoleerd zijn en zult u alle diensten binnen handbereik. De buitenkant is heel mooi en goed verzorgd, vol vreugde. Het chloorbad heeft een afmeting van 8 x 3 meter en de diepte loopt van 1,5 tot 1,8 meter. Het zwembad is niet alleen de plek om te zwemmen, maar ook om te zonnebaden op een van de 6 ligstoelen of om een boek te lezen onder de rieten parasol in een volledig paradijselijke stijl. Liefhebbers van gegrild vlees en groente vinden hun plaats bij de grote buitenbarbecue samen met een overdekt gedeelte om samen te lunchen. Aan de voorzijde van het huis is er een tweede rustieke stijl tafel ook beschikbaar. De accommodatie heeft twee verdiepingen. Op de begane grond is er een mooie woon-eetkamer erg gezellig om te ontspannen tijdens het kijken naar satelliet-tv op een van de banken of fauteuils. Een enorme traditionele keuken is voorzien van een keramische kookplaat. Er is ook een badkamer met douche en een toilet en twee slaapkamers: een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Boven vindt u een derde slaapkamer met twee aparte bedden en toegang tot een terras en een badkamer met een bad. Alle slaapkamers zijn voorzien van een kledingkast en ruimte voor een kinderbedje, een kinderstoel en een ventilator. Het is een wasruimte met een strijkplank, een strijkijzer en een wasmachine. Moscari is een klein dorp aan de voet van het Tramuntana-gebergte. Het is ideaal om de tradities van de lokale bevolking en wandel- en natuurliefhebbers te leren kennen, want het is een goed startpunt voor fiets- en wandeltochten. Na een lange ochtendtour raden we aan om te stoppen en te lunchen in het restaurant Sa Plaça. Als je zin hebt om naar het strand te gaan, is het dichtstbijzijnde strand Port de Pollensa, met kristalhelder water. Maar we nodigen u ook uit om andere stranden en baaien in de omgeving te ontdekken. Er is een externe parkeerplaats voor 3 auto's. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Afstanden Playa: 20.7 km - Puerto de Pollença Luchthaven: 48.3 km - Son Sant Joan Golf Campo: 18.5 km - Pollença Pueblo: 0.30 km - Moscari Estación de tren: 12.1 km - Sa Pobla Parada de bus: 3.9 km - Campanet Veerboot: 23.0 km - Puerto de Alcúdia Ziekenhuis: 9.9 km - Inca Toeristenkaart: 8120/2015 U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can salvador

De ligging van "can salvador" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.