Son Vanrell

5
Bungalow.Net logo

Geniet van de rustige omgeving in een prachtig landhuis met zwembad in Montuiri, dat accommodatie biedt voor 6 tot 7 personen. In dit prachtige rustieke maar moderne huis kunt u van de landelijke sfeer van het binnenland van Mallorca genieten, maar toch heel dichtbij alles. Het grote zwembad van 12 x 5 meter met een diepte van 0,7 tot 1,9 meter is omgeven door een prachtig terras met verschillende ligstoelen om van de zon te genieten. Dit gedeelte is omheind, een ideale plek voor gezinnen met kleine kinderen. Er is een gemeubileerde veranda met banken en gerestaureerde schommelstoelen waar u van de zonsondergang kunt genieten en een rustieke en originele tafel waar u de heerlijke gerechten bereid op de barbecue kunt nuttigen. Het hele perceel van 3400 m2 is volledig omheind, en hoewel er buren in de omgeving zijn, kunt u genieten van uw privacy.

Het huis is gelijkvloers. Vanuit de prachtige veranda komt u binnen in de woonkamer en keuken die zich in dezelfde ruimte bevinden. Het huis heeft een rustieke maar moderne stijl met houten balken en stenen muren. Deze ruimte heeft een satelliet-tv, WiFi en airconditioning. Het heeft een eettafel voor zes personen. De keuken met keramische kookplaat is voorzien van alles wat u nodig heeft om geweldige maaltijden te bereiden voor uw geliefden. Het heeft ook een tafel met vier stoelen om comfortabel te ontbijten. Er zijn drie slaapkamers. Twee hebben een tweepersoonsbed en de derde heeft een rolbed (90 x 190). Alle slaapkamers hebben airconditioning en centrale verwarming, kasten of kleedkamers. Er is een eenpersoons opklapbed voor één extra persoon. Er zijn twee badkamers met douche. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig. Voor de kleinste is er op aanvraag een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar.

Montuiri is een klein stadje in het centrum van Mallorca, dat dichtbij alle punten van het eiland ligt. U kunt hier middeleeuwse overblijfselen en prachtige landschappen vinden waar u van de rust van het platteland kunt genieten. In het dorp dat op 2 km afstand ligt, vindt u de basisdiensten en enkele winkels en restaurants. Het dichtstbijzijnde strand is sa Rápita op 30 km afstand.

Neem voor extra kosten contact op met de adverteerder.
Huisdieren zijn welkom.
Het houden van evenementen is niet toegestaan.
Er zijn 2 buitenparkeerplaatsen en 2 overdekte parkeerplaatsen.

Afstanden
Strand: 49,2 km - Platja de Se Ràpita
Luchthaven: 23 km - Son Sant Joan, Palma
Golfbaan: 22,8 km - Golf Son Gual, Palma
Stad: 2 km - Montuiri
Treinstation: 13.9 km - c / de l'Estació, Sineu
Bushalte: 2 km - Camí Manacor, Montuiri
Veerboot: 53,8 km - Port de Palma
Ziekenhuis: 42,4 km - Son Llàtzer, Palma
Borg: €300,-
Airconditioning (januari - december): €10,- per nacht (optioneel)

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging son vanrell

De ligging van "son vanrell" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.