Son Roca

6
Bungalow.Net logo

Fantastisch landhuis voor 6 personen, met een prachtig uitzicht vanaf het privézwembad naar de bergen en de velden van Montuïri.
Denk je niet dat de buitenkant van deze prachtige villa een waar paradijs is? Het landschap is fantastisch vanaf elk van de twee terrassen, met een duidelijk panoramisch uitzicht op de groene velden, de stad en de bergen. Dit zal uw beste bedrijf zijn terwijl u buiten bent. Ofwel onder de veranda ontbijten, in de zon zonnebaden op een van de 7 ligstoelen of zwemmen in het zwembad met zout water van 8 x 4 meter en 1 tot 1,80 meter diepte. Er is ook een barbecue beschikbaar voor liefhebbers van gegrilde recepten. Vanaf de veranda komt u in een majestueuze woonkamer, met twee comfortabele banken, AC en satelliet-tv. De eetkeuken, met een moderne en ontspannen stijl, biedt een keramische kookplaat en AC ook.De wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank zijn te vinden in de wasruimte. De badkamer in het huis biedt een douche en een bidet. Om te rusten, het huis beschikt over drie slaapkamers met een kast, AC en uitgang naar buiten elk. Twee van hen hebben een tweepersoonsbed en de derde heeft twee eenpersoonsbedden. Een kinderbed en een kinderstoel zijn ook beschikbaar. De finca ligt op slechts 3 km afstand van Montuïri, een prachtig binnenlands dorp waar u alle benodigde diensten voor uw verblijf vindt, zoals een supermarkt, bars en een goed restaurant om te genieten van de traditionele Mallorcaanse gerechten en de typische pa amb oli. Dit is een land van gewassen en windmolens, met middeleeuwse overblijfselen en een gemarkeerde traditionele cultuur. De Ma-15 biedt een gemakkelijke toegang tot het hele eiland en, natuurlijk, tot de verbazingwekkende en paradijselijke stranden en baaien zoals Portocolom (31 km afstand), of Sa Ràpita en Es Trenc die spectaculair beschermde stranden zijn. Felanitx is niet ver weg en het is de perfecte stad om op zondag te bezoeken vanwege zijn geweldige straatmarkt. Er is een buitenparkeerplaats voor 4 auto's. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Afstanden Strand: 31 km - Luchthaven Portocolom: 21,4 km - Son Sant Joan Golfterrein: 23 km - Golf Puntiró Stad: 3 km - Montuiri Treinstation: 23,7 km - Manacor Bushalte: 3 km - Montuiri Ferry: 32 km - Puerto de Palma-ziekenhuis: 23,8 km - Hospital de Manacor Toeristenlicentie: 5829/2017 U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging son roca

De ligging van "son roca" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.