Casa Yolanda

6
Bungalow.Net logo


Dit charmante huis in Manacor met privé zwembad en tuin is geschikt voor 6 personen. Het privé zwembad van 14m x5m ligt in de tuin en heeft een diepte van 1,1 tot 1,9m. Ga na een duik op een van de vier ligstoelen liggen om een kleurtje te krijgen. Zowel het terras als de veranda zijn perfecte plekken voor een barbecue met familie en vrienden. De buitendouche is goed voor een snelle verfrissing. Het omheinde perceel is meer dan 15000m2 groot en u heeft de mogelijkheid om te genieten van mooie wandelingen door de natuur. Het huis is volledig privé, maar de toegangsweg wordt gedeeld met de eigenaar.



De accommodatie heeft een elegante stijl met typische houten balken, kenmerkend voor Mallorca. Als u de accommodatie betreedt, komt u binnen in de zit-eetkamer met open haard, airconditioning, een tv met satellietzenders en een cd- en dvd-speler. Als u zin heeft om te koken, kunt u een heerlijke maaltijd bereiden in de volledig uitgeruste keuken met gasfornuis, keukengerei en een magnetron. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig.



Er zijn drie gezellige slaapkamers, twee met elk een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Ze zijn allemaal voorzien van een kast, een eigen badkamer met douche of bad en toegang tot de tuin. Twee kinderbedjes en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Daarnaast is er een apart toilet.



Dit huis ligt dichtbij de stad Manacor waar u supermarkten, restaurants en alle voorzieningen vindt die u nodig heeft voor uw verblijf. Manacor is beroemd om de parelfabriek Majorica. In Portocristo kunt u de Drach-grotten bezoeken met het ondergrondse meer, de mooie haven en de zanderige baai. Binnen 30 minuten bent u met de auto bij prachtige stranden zoals Cala Millor, Cala Bona en de safaridierentuin. Als u op zoek bent naar het nachtleven, ga dan naar Cala Millor of Cala Ratjada. De dichtstbijzijnde golfbaan ligt in Capdepera, op ongeveer 22 kilometer.



Opmerking: We kunnen geen gasten onder de 20 jaar accepteren, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.



Afstanden:

Strand: 14,4 km - -Torrent des Revellar

Luchthaven: 56.7 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 22,5 km - Capdepera

Stad: 9 km - Manacor

Treinstation: 10,2 km - Manacor

Bushalte: 10.2 km - Manacor

Veerboot: 30,7 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 9 km - Manacor

Extra bed (januari-december): €22,- per nacht (optioneel) 

Extra babybed (januari-december): €5,- per nacht (optioneel)

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging casa yolanda

De ligging van "casa yolanda" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.