Banc Doli

6
Bungalow.Net logo

Mooi huis met retro sfeer gelegen op het platteland van Manacor. Het is onlangs gerestaureerd en biedt uitzicht op het landschap en de bergen en is geschikt voor 6 personen.

De buitengebieden van het huis zijn fantastisch. Er is een zoutwaterbad van 6x3m met een diepte van 0,80 m tot 1,70 m. Rondom het zwembad is er een douche en een betegeld gedeelte waar u heerlijk kunt zonnebaden op een van de 6 ligbedden die voor u beschikbaar zijn. Rondom het huis is er een onverharde ondergrond waar u kunt ontspannen. Net aan de rechterkant van de hoofdingang van het huis bevindt zich een gemeubileerd terras waar u kunt genieten van heerlijke barbecues in de buitenlucht met familie en vrienden. Het pand is omheind en biedt absolute privacity.



Bij het betreden van deze woning ziet u de ingerichte elegante eetkamer. Deze kamer is niet gescheiden van de woonkamer, waar u een houtkachel, satelliet-tv en een cd-speler aantreft. Gescheiden door een boog, vind je de originele keuken, waar u alles hebt wat je nodig hebt om een recept te maken, inclusief een gasfornuis. Deze accommodatie heeft een aparte wasruimte met 1 wasmachine, 1 strijkijzer en 1 strijkplank. Voor uw rust zijn er 3 slaapkamers in deze accommodatie. 2 van hen bevinden zich in het hoofdgebouw, beide uitgerust met een kast en een ventilator. Een van hen bevindt zich op de begane grond en heeft twee aparte bedden en een eigen badkamer met een douche en een bad, en de tweede biedt twee aparte eenpersoonsbedden. De 3e slaapkamer, met twee aparte bedden samen, bevindt zich in een aparte bijlage en heeft een eigen badkamer met een douche en directe toegang tot de tuin. Een kinderbedje, een kinderstoel en een ventilator meer zijn beschikbaar. Als u zich zorgen maakt over het milieu, moet u weten dat deze accommodatie gebruik maakt van zonne-energie.



Gelegen in een landelijk gebied, is dit huis gelegen tussen de steden Vilafranca de Bonany, Felanitx en Manacor, hoewel het behoort tot Manacor. Vilafranca is een klein boerenstadje dat wordt gekenmerkt door de kwaliteit van de groenten en fruit die de boeren zelf verkopen. Manacor is een van de belangrijkste steden in Mallorca vanwege zijn hoge handelsactiviteit, parelfabriek en meubelzaken. Felanitx behoudt de charme van de industriële gebieden van Mallorca, waar je met een groot commercieel leven door de oude stad kunt slenteren. Als u van het strand houdt, is het dichtstbijzijnde strand Cala Domingos, gelegen op ongeveer 23,8 km.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er is een parkeerplaats voor 5 auto's.



Afstanden

Strand: 23,8 km - Cala Domingos

Luchthaven: 47,4 km - Son Sant Joan

Golf: 18,4 km - Golf Reserva Rotana

Stad: 6,5 km - Vilafranca de Bonany

Treinstation: 8 km - Manacor

Bushalte 7.9 km - Vilafranca de Bonany

Veerboot: 51. 4 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 13.4 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: ETV / 5847



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging banc doli

De ligging van "banc doli" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.