Casa Puig De Na Franquesa

6
Bungalow.Net logo


Welkom bij deze huiselijke villa, gelegen dichtbij Manacor in het oosten van Mallorca, geschikt voor 6 personen. Dit geweldige huis ligt in de urbanisatie Son Talent en beschikt over een zwembad van 7,1 m x 3,5 m met een diepte van 1 tot 1,9 m. Rond het zwembad kunt u ontspannen op een van de zes ligstoelen, zich verfrissen bij de buitendouche of een lekkere barbecue nuttigen met uw vrienden. De eigenaren hebben op het perceel fruitbomen geplant en afhankelijk van het seizoen kunt u verse citroenen, sinaasappels en pruimen plukken. Het huis biedt verschillende terrassen, ideaal om buiten te dineren. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een terras dat ideaal is voor een romantisch samenzijn.



Het interieur combineert de traditionele, Mallorcaanse stijl met moderne elementen. De met licht gevulde kamers hebben unieke details, bijvoorbeeld de met stenen omzoomde muur van de eetkamer. Deze kamer biedt toegang tot de volledig uitgeruste keuken met een inductiekookplaat. De zitkamer is een mooie ruimte om een boek te lezen of een film te kijken op de satelliet-tv. Aan de voorzijde van de keuken vindt u de wasruimte met wasdroger, wasmachine, strijkijzer, strijkplank en stofzuiger.



Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Een van de slaapkamers met tweepersoonsbed heeft een eigen badkamer met douche. Daarnaast is er een badkamer met douche op de begane grond en een badkamer met bad op de bovenverdieping.



Dit huis verwelkomt u zowel in de zomer als in de winter, want het heeft drie ventilatoren en vloerverwarming. Op de verdieping -1 vindt u de garage met toegang tot het huis en parkeergelegenheid voor twee auto's. Daarnaast is er voldoende buitenparkeerruimte op het perceel.



Dit betoverende huis ligt op slechts twee kilometer van de stad Manacor, beroemd om zijn parelfabriek en hoogwaardige meubelwinkels. Daar kunt u winkelen of typische gerechten proberen in een van de lokale restaurants. De via verde, die vroeger een oude tramweg was, is tegenwoordig een populaire wandel- en fietsroute.



Binnen 20 minuten bent u met de auto bij de oostkust met vele mooie stranden. Porto Cristo staat bekend om zijn zandstrand, de haven, uitstekende restaurants en de beroemde Drach-grotten. Deze grotten zullen u niet alleen verrassen met zijn stalactieten en stalagmieten, maar ook met het ondergrondse meer genaamd Llac Mantel. In Cala Millor kunt u van een drankje genieten in een van de pubs of de safari-dierentuin bezoeken, waarvan uw kinderen zullen genieten. Andere zandstranden die u kunt bezoeken: Cala Magrana, Cala Mendia, Cala Romantica, S'Ilot en Cales de Mallorca.



Opmerking: We accepteren geen gasten onder de 25 jaar, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden:

Strand: 14.7 km - Porto Cristo

Luchthaven: 50.3 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 17 km - Pula Golf, Son Servera

Stad: 2 km - Manacor

Treinstation: 3,2 km - Passeig de l'Estacio, Manacor

Bushalte: 2,1 km - Via Palma, Manacor

Veerboot: 40 km - Puerto de Alcudia

Ziekenhuis: 1,9 km - Manacor

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging casa puig de na franquesa

De ligging van "casa puig de na franquesa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.