Sa Montanyeta

10
Bungalow.Net logo


Deze ruime villa is in 2017 gerenoveerd en ligt in Manacor. Het beschikt over een privé zwembad met uitzicht op het platteland en biedt accommodatie voor 10 personen.

Het prachtige huis ligt in een rustig, landelijk gebied, dat op 20 km van de kust ligt. Het meest onderscheidende detail van de finca is het privé zwembad van 13,5m x 7m met een diepte van 1m tot 1,85m. Het heeft een prachtig uitzicht over het platteland. Het is omringd door een terras waar u kunt zonnebaden (er zijn 10 ligstoelen beschikbaar) of een buitendouche nemen. Als u van schaduw houdt, kunt u onder de parasol ontspannen. De gemeubileerde veranda kijkt uit over het zwembad en het platteland en is een leuke plek voor een barbecue of een uitgebreid ontbijt. Het perceel van 30000 m2 is omheind en er zijn geen directe buren.



Dit huis heeft mooi ingerichte kamers en een warme sfeer. Het is uitgerust met moderne apparatuur zoals een tv met satellietzenders in het Engels, Duits en Spaans, evenals WIFI. De traditionele woon-eetkamer verrast u door zijn natuursteenmuur en moderne bank. Via een tweede eethoek komt u in de keuken met apparatuur zoals keramische kookplaat, vaatwasser, keukengerei en oven. Er is ook een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast, evenals een badkamer met douche op de begane grond.



Boven zijn er nog vier slaapkamers: twee zijn voorzien van een tweepersoonsbed en de andere twee met twee eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche en er is een zesde badkamer met douche. Als u met uw baby komt, is er op aanvraag een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar.



Dit huis ligt op 7 km van Mancacor middenin de natuur. Winkels, restaurants, supermarkten en alles wat u nodig heeft, vindt u in Manacor. De parelfabriek Majorica is beroemd om zijn hoogwaardige sieraden. Als u het dagelijkse leven van Mallorca wilt ervaren, ga dan naar Vilafranca de Bonany, Petra of Sant Llorenç des Cardassar en lunch in een kelderrestaurant dat zelfgemaakt eten serveert. Binnen 30 minuten bent u met de auto bij Port de Manacor, de Drach grotten of het strand van Portocristo. Als u op zoek bent naar een strandvakantie, kunt u ook S'Illot/Sa Coma, Cala Anguila/Cala Mendia en Cales de Mallorca bezoeken.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.

Er is buitenparkeerruimte voor 5 auto's.



Afstanden:

Strand: 19.7 km - Platja de Portocristo

Luchthaven: 50,7 km - Son Sant Joan, Palma

Golfbaan: 10,2 km - Golf Rotana, Manacor

Stad: 5 km - Manacor

Treinstation: 5.9 km - Plaça de l'Estació, Manacor

Bushalte: 5.9 km - Plaça de l'Estació, Manacor

Veerboot: 35,9 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 6.7 km - Hospital de Manacor



Toeristenvergunning: 21320

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sa montanyeta

De ligging van "sa montanyeta" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.