Son Calet

6
Bungalow.Net logo

Welkom in dit mooie en moderne landhuis, met een overloopzwembad en ruimte voor 6 personen aan de rand van Llubí.

De buitenkant van deze finca is absoluut adembenemend. Het prachtige uitzicht op de velden en op het platteland is het perfecte gezelschap om te ontspannen in de tuin of in een van de prachtige hoekjes van de accommodatie. Het prachtige grasveld door een verharde ruimte omsluit het grote chloorfilterbad en de gemeubileerde ruimte waar u kunt genieten van een heerlijke barbecue, hetzij overdag onder de luifel of 's avonds onder de sterrenhemel. Het zwembad heeft een afmeting van 10 x 6 meter en de waterdiepte loopt van 1,2 tot 1,6 meter. Er zijn ook 6 design-ligstoelen rond en een buitendouche. Het pand is omheind en de privacy is volledig.



De binnenkant verrast door zijn ruimtelijkheid, moderniteit en licht. Wanneer u binnenkomt, vindt u een indrukwekkende woon / eet-keuken met airconditioning, een comfortabele bank waar u kunt zitten en de satelliet-tv kunt kijken, een grote glazen tafel en een keramische kookplaat, oven en alles wat u nodig heeft om te koken alsof u thuis. De wasruimte is onafhankelijk en biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn twee badkamers, beide met een douche, evenals drie slaapkamers met AC en kast. Twee van de slaapkamers hebben elk een tweepersoonsbed en de laatste heeft twee eenpersoonsbedden. Er zijn twee babybedjes en kinderstoelen voor de kleine gezinnen. Ten slotte is het huis voorzien van centrale verwarming, zodat u ons in elk seizoen kunt bezoeken.



Llubí is een klein stadje in het centrum van het eiland, met ongeveer 2000 inwoners, meestal locals, zodat je de Mallorcaanse ware essentie en gewoonten kunt kennen. Het stadscentrum biedt de basisdiensten zoals supermarkten, cafés en bars. In 20 minuten rijden bereikt u de geweldige stranden van Can Picafort of Puerto de Alcudia, gekenmerkt door het blauwe water en wit en fijn zand. Het gebied van Puerto de Alcudia is heel levendig in de zomer met alle mensen, restaurants, bars, modewinkels en nog veel meer.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Er is een buitenparkeerplaats voor 2 auto's.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Voor verwarming geldt een toeslag. Neem contact op met de adverteerder voor meer informatie.



Afstanden

Strand: 13,9 km - Ca'n Picafort

Luchthaven: 52.1 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 30,6 km - Golf Alcanada

Gemeente: 3.7 km - Llubí

Treinstation: 3,4 km - Muro

Bushalte: 3,5 km - Llubí

Veerboot: 26 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 13 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: ETV / 5579



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met algemene informatie over de verplichte aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging son calet

De ligging van "son calet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.