Son Rossinyol

4
Bungalow.Net logo


Welkom in dit plattelandshuis, geschikt voor maximaal 4 personen, gelegen aan de rand van Llubí.



De accommodatie biedt mooi uitzicht en een charmante tuin. Het heeft een zwembad van 4,5 m met een gelijke diepte van 1,20 m, een terras met vier ligstoelen, een barbecue en een gemeubileerde veranda van 60 m2, waar u heerlijke avonden kunt doorbrengen met uw familie en vrienden.



Dit gelijkvloerse huis van 90 m2 heeft twee slaapkamers (één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden), uitgerust met kasten en een ventilator. Een kinderbedje is beschikbaar indien nodig. Er is een badkamer met een douche bedoeld voor de hele accommodatie.



De woon-eetkamer en de keuken zijn zeer gastvrij. In deze ruimte vindt u een bank, twee fauteuils, een open haard, een salontafel, satelliet-tv, een eettafel en stoelen. De keuken is voorzien van een gasfornuis en alle keukengerei om zonder problemen te koken. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.



Llubí, een charmant dorp, ligt op slechts 3,8 km van het huis. Daar vindt u de benodigde voorzieningen voor uw verblijf.



Op slechts 20 minuten rijden liggen de stranden van Can Picafort, Port d'Alcúdia, Port de Pollença, Cala de Sant Vicenç en Formentor, gekenmerkt door fijnkorrelig wit zand en kristalhelder water die ideaal zijn voor kinderen. Er is een breed aanbod om watersporten te beoefenen zoals o.a. zeilen, kajakken, duiken en vissen. Daarnaast heeft Port d'Alcúdia een jachthaven waar u kunt wandelen en grote luxe jachten en kleurrijke lokale vissersboten bekijken. De promenade met prachtig uitzicht op de baai beschikt over goede cafés en restaurants.



Huisdieren zijn niet toegelaten in het pand.

Er is buitenparkeerruimte voor 4 auto's.

U kunt geen water uit het reservoir halen.

Elektriciteit aangedreven door zonnepanelen.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.



Afstanden

Strand: 21 km - Can Picafort

Luchthaven: 45 km - Son Sant Joan Airport (Palma)

Golfbaan: 33 km - Pollença Golf

Dorp: 3.8 km - Llubí

Treinstation: 4.5 km - Llubí

Bushalte: 3.8 km - Llubí

Veerboot: 30 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 10,7 km - Hospital d'Inca







Toeristenvergunning: 276/2015/ET

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging son rossinyol

De ligging van "son rossinyol" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.