Casa Llubi

6
Bungalow.Net logo


Dit moderne rijtjeshuis in Llubí is ideaal voor 6 personen biedt een mooie tuin. Het huis beschikt over een goed onderhouden tuin van 26 m2, een privé zoutwaterbad van 3 m x 3 m met een diepte van 0,9 m en een trampoline waar uw kinderen kunnen springen en spelen. Op de veranda van 16 m2 kunt u luie middagen doorbrengen terwijl u van een drankje in goed gezelschap geniet. Als u wilt grillen, is er een barbecue.



Dit huis met twee verdiepingen heeft een modern en licht interieur en biedt luxe. Op de begane grond is er een zit-eetkamer met airconditioning en satelliet-tv, een open, goed uitgeruste keuken met gasfornuis en een badkamer met douche. Uw kinderen zullen genieten van het spelen in de kinderkamer, waar ze verschillende speelgoed vinden. Als u met een baby reist, is er een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar.



Boven is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en twee slaapkamers elk met een tweepersoonsbed. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed is voorzien van een eigen badkamer met douche, een kleedkamer en toegang tot een terras van 12 m2. Verder is er een badkamer met bad op de bovenverdieping.



Llubi, gelegen in het noordelijke deel van Mallorca, is een authentiek, klein dorpje. Deze zone is vooral bewoond door boeren en het landschap is gekenmerkt door velden. Op dinsdag vindt de wekelijkse markt plaats in Llubi, waar u verse groenten en fruit kunt kopen.



Met de auto kunt u naar de prachtige noordkust gaan met stranden zoals Can Picafort, Puerto de Alcudia, Puerto de Pollensa, Cala Sant Vicente en Formentor. Ze zijn allemaal fijnkorrelig, bieden voorzieningen zoals cafés en ligstoelen en zijn leuk om watersporten te beoefenen; bijvoorbeeld kitesurfen, windsurfen of duiken.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.



Afstanden:

Strand: 17,2 km - Can Picafort

Luchthaven: 44 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 12 km - Puntiro

Dorp: 0.2 km - Llubi

Treinstation: 1.5 km - Llubi

Bushalte: 0.2 km - Llubi

Veerboot: 22 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 9 km - Inca

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging casa llubi

De ligging van "casa llubi" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.