Can Rafalino

6
Bungalow.Net logo


Welkom in deze prachtige villa van 190 m2 voor maximaal 6 personen, aan de rand van Llubí.

De accommodatie beschikt over een spectaculair zwembad van 8 x 4 m met een minimale diepte van 0,60 m en een maximale diepte van 1,70 m, zeven ligstoelen, een tuin en een tafeltennistafel. U kunt ook genieten van verse sinaasappelen die u van de sinaasappelbomen kunt plukken, die in de boomgaard zijn. Fijnproevers zullen genieten van de barbecue gelegen op een kleine veranda waar ze heerlijke gerechten kunnen bereiden. Er is nog één veranda met een tafel en stoelen om geweldige avonden door te brengen.



Dit gelijkvloerse huis heeft drie slaapkamers (twee met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden) en een kinderbedje is ook beschikbaar. Er zijn twee badkamers, één met een douche en één met een bad. De woon-eetkamer is uitgerust met airconditioning, een openhaard, banken en een tafel met stoelen. De keuken is volledig uitgerust met een gasfornuis en alles wat u nodig heeft om probleemloos te koken. De keuken is gescheiden van de woon-eetkamer door een ontbijtbar. Er is een wasruimte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.



Llubí is een charmant dorp gelegen in een van de mooiste gebieden van Mallorca, op 3,2 km van het huis. Binnen slechts 20 minuten bent u met de auto bij de stranden van Can Picafort en Port d'Alcúdia, en binnen 30 minuten bij de stranden van Port de Pollença, Cala Sant Vicenç en Formentor. Al deze stranden hebben wit zand en kristalhelder ondiep water, ideaal voor kinderen, en vele wateractiviteiten zoals o.a. zeilen, kajakken, duiken en vissen. In deze kustplaatsen (Can Picafort, Port d'Alcúdia en Port de Pollença) vindt u ook een promenade en leuke winkels, cafés, restaurants etc. Als u van wandelen of fietsen houdt, zijn er zeer interessante en rustige routes om te genieten van de natuur op het eiland.



Huisdieren zijn toegestaan.

Er is buitenparkeerplaats voor 6 auto's.

Het houden van evenementen is niet toegestaan in deze accommodatie.

Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden:

Strand: 20 km - Can Picafort

Dorp: 3.2 km - Llubí

Bank: 3,2 km - Llubí

Supermarkt: 3.2 km - Llubí

Restaurants/Bars: 3,2 km - Llubí

Luchthaven: 37.9 km - Son Sant Joan Airport (Palma)

Golfbaan: 24 km - Puntiró

Treinstation: 3,2 km - Llubí

Ziekenhuis: 6.2 km - Inca







Toeristenvergunning: ETV/991

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can rafalino

De ligging van "can rafalino" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.