Vinagrella

6
Bungalow.Net logo

Mooie rustieke villa aan de rand van Llubí met een prachtige tuin, privé zwembad en ruimte voor 6 personen.

De gezellige en goed verzorgde buitenkant van dit rustieke huis is erg mooi. Het nodigt uit om 's morgens vroeg op te staan en te genieten van de eerste zonnestralen terwijl u de velden bewondert samen met een heerlijk ontbijt. Later kunt u genieten van een goed boek of misschien een tijdje in de zon zonnebaden op een van de 6 ligstoelen rond het zwembad voor of na een koele diepte. Het chloorfilterbad heeft een afmeting van 10 x 5 meter en de diepte varieert van 1 tot 1,8 meter. Er is ook een buitendouche waar je snel kunt afkoelen. 'S Avonds zijn de twee banken naast het zwembad perfect om een glas wijn te proeven net voor het koken van een sappige barbecue in de eetkeuken bij de tuin. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt.



Het huis verrast met de gevel van Mallorca in combinatie met het moderne interieur. Wanneer u binnenkomt, vindt u een grote woonkamer die open staat naar de keuken en die is uitgerust met een grote bank waar u tv-sat kunt kijken of kunt praten met uw dierbaren terwijl u kookt op de keramische kookplaat of in de oven. De wasruimte is zelfstandig en biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. U zult drie slaapkamers vinden, met allemaal een kast, waar u 's nachts zult rusten. Een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met een douche op de begane grond. De andere twee slaapkamers zijn boven, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Een tweede badkamer met een bad maakt de eerste verdieping compleet. Het huis biedt twee babybedjes en kinderstoelen voor uw baby's. De woonkeuken, de annexe eetkeuken en de slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.



Deze villa ligt op het platteland, te midden van de dorpen Llubí en Muro. Llubí is een charmant dorpje, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar de rust van het eiland. Muro is levendiger en de plaats die u moet oversteken om de paradijselijke stranden van Can Picafort of Puerto de Alcudia te bereiken, gekenmerkt door hun kristalheldere water en fijn wit zand. Hier kunt u watersporten beoefenen en genieten van het strand met de gezinskleertjes dankzij het ondiepe water. De sfeer hier is zelfs levendiger, vooral tijdens het zomerseizoen, wanneer u van alle winkels, restaurants, bars, ijssalons en nog veel meer zult genieten.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er is een externe parkeerplaats voor 3 auto's.



Afstanden

Strand: 13.2 km - Ca'n Picafort

Luchthaven: 43 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 26,5 km - Golf Alcanada

Stad: 2 km - Muro

Treinstation: 2,8 km - Muro

Bushalte: 1,8 km - Muro

Veerboot: 26 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 13.3 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: ETV / 3384



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging vinagrella

De ligging van "vinagrella" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.