Noguer

4
Bungalow.Net logo


Welkom bij deze kleine aantrekkelijke villa, gelegen aan de rand van Lloseta. Het is geschikt voor 4 personen.

De accommodatie beschikt over een grote tuin met kunstgras, een zwembad van 7 x 3 m met een diepte van 1,5 tot 1,7 m, een trampoline, een biljarttafel, een volledig uitgeruste veranda en een barbecue om te genieten van de aangename zomeravonden in de buitenlucht.



Het huis van 55 m2 is gelijkvloers. Het heeft 2 slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden, beide met airconditioning. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er is een badkamer met douche.

De woon-eetkamer is erg gezellig en stijlvol ingericht. Het beschikt over een bank, een satelliet-tv en een eettafel met stoelen. De open keuken met keramisch fornuis heeft alle benodigde kookgerei. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.



Lloseta is een klein dorpje, gelegen in de Tramuntana, op enkele kilometers van Inca; een stad waar u alles kunt vinden tijdens uw verblijf: bars, restaurants, pubs, winkels, internationale winkels, ambachtelijke artikelen, banken, apotheken, ziekenhuis, sportcentrum enz. Elke donderdag is er in Inca een markt waar u textielproducten, fruit, groenten, zelfgemaakte worsten, keramiek enz. kunt kopen.



Binnen slechts 30 minuten bent u met de auto bij Ses Casetes dels Capellans en Can Picafort. Geniet van een dag op het strand en van een lekkere mediterrane maaltijd, kijk naar de zonsondergang in een van de restaurants aan het strand of maak gewoon een wandeling langs de promenade van Can Picafort. U kunt ook de nabijgelegen gebieden van Port de Alcudia en Pollenca bezoeken.



Opmerking: De huur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.  



Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.

Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.

Er is buitenparkeerruimte voor maximaal 5 auto's.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.

Van 1/07/2018 tot 31/08/2018 aankomst en vertrek alleen op zaterdag



Afstanden:

Strand: 27,8 km - Port d'Alcúdia

Luchthaven: 29,8 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 22,7 km - Son Termens

Dorp 2.1 km - Lloseta

Treinstation: 2.1 km - Lloseta

Bushalte: 4.8 km - Inca

Veerboot: 31,6 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 6.4 km - Inca



Toeristenvergunning: 1300/2016

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging noguer

De ligging van "noguer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.