Goixa

6
Bungalow.Net logo

Welkom in Lloseta, waar dit fantastische dorpshuis met twee verdiepingen u een onvergetelijke vakantie bezorgt.

In de buitenkant van dit prachtige herenhuis vind je gezellige plekken om buiten te genieten. Vooral het grote terras heeft een prachtig chloorfilterbad van 5 x 3,5 meter en 1,5 meter diep om uzelf af te koelen en een leuke ochtend door te brengen. In de omgeving kunt u zonnebaden op de ligstoelen of een uitstekende barbecue bereiden. Op het bovenste terras kunt u ook zonnebaden, iets lezen onder de paraplu of ontspannen in een gezellige chill-outruimte.



Het is een huis met twee verdiepingen. Beneden is er een functionele en ruime woon-keuken-eetkamer, waar u de satelliet-tv kunt bekijken terwijl u op de keramische kookplaat kookt en aan de bar eet. Er is ook een badkamer met douche en een slaapzaal met twee eenpersoonsbedden en ruimte om een kinderbedje en een kinderstoel te bereiden. Boven, krijg je toegang tot een andere badkamer met douche en twee slaapkamers, een van hen met twee eenpersoonsbedden en de andere met een tweepersoonsbed. Alle kamers hebben een kledingkast en een uitgang naar een terras. De wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank bevinden zich op het terras.



Lloseta is een echt Mallorcaans binnenlands dorp dat vol leven is. Het heeft eindeloze bars en diverse restaurants die zowel traditionele als goede maaltijden, evenals supermarkt en verschillende winkels biedt. Bovendien, het is gelegen aan de voet van de Sierra de Tramuntana en daarom is het ideaal voor liefhebbers van gaan op een excursie, fietsen, wandelen, etc. In feite is een van de meest aan te bevelen excursies de Tossals Verds een. Het dichtstbijzijnde strand is het strand in Ca'n Picafort, op slechts ongeveer 29 km afstand.







Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 29 km - Ca'n Picafort

Luchthaven: 40.7 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 31,5 km - Golf Alcanada

Gemeente: 0.01 km - Lloseta

Treinstation: 1,2 km - Lloseta

Bushalte: 0,8 km - Lloseta

Veerboot: 31 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 5.3 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: 19013430939



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van uw verblijf gehalveerd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging goixa

De ligging van "goixa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.