Villa Luna Suites

10
Bungalow.Net logo


Spectaculaire luxe villa aan de kust met een prachtig zwembad en onovertroffen uitzicht, gelegen in de urbanisatie Puigderrós in Llucmajor. De accommodatie is geschikt voor maximaal 10 gasten. Dankzij de ongelooflijke buitenruimte wordt uw vakantie een droom. Er is een zwembad van 10m x 5m met een diepte van 1m - 2.10m, gelegen vlak naast een spectaculair uitzichtpunt waar u kunt zonnen op de 3 hangmatten en genieten van het prachtige uitzicht. Er is een buitendouche zodat u te allen tijde kunt afkoelen. In het gazongebied van meer dan 300 m2 kunnen de kleintjes buiten spelen. Er zijn verschillende terrassen, een van hen aan de rand van de kliffen waar u van een glaasje goede Mallorcaanse wijn kunt genieten of rustig kunt lezen. De veranda is ingericht met een bank en 4 fauteuils waar u kunt ontspannen met uitzicht op de horizon en de spectaculaire zonsondergang. Dit huis wil u de maximale diensten bieden en heeft daarom een verwarmd binnenzwembad van 2m x 3m met tegenstroom machine en jacuzzi. Dit zwembad is het hele jaar door beschikbaar, in de winter kunnen we het verwarmen tegen een extra toeslag.



Het huis van 1000 m2 is verdeeld over 3 verdiepingen. Alle kamers hebben airconditioning en centrale verwarming. Op de verdieping -1 is er een garage voor maximaal 4 auto's. In de woonkamer met grote ramen kunt u genieten van het prachtige uitzicht. Het heeft een grote en comfortabele bank en vier fauteuils waar u een beetje siesta kunt houden of uw favoriete serie bekijken op de satelliet televisie. De eetkamer, die in dezelfde ruimte ligt, is erg licht en heeft een tafel met 10 stoelen. Daarnaast zijn er twee andere woonkamers in het huis, elk uitgerust met een comfortabele bank, een tafel en stoelen voor ontbijt of lunch. De aparte keuken, met keramische kookplaat, is zeer ruim en modern en beschikt over alle benodigde keukengerei en apparatuur, zodat u uw favoriete gerechten kunt bereiden. Het heeft directe toegang tot de veranda en heeft een prachtig uitzicht. De aparte wasruimte is volledig uitgerust met wasmachine, droger, stofzuiger, strijkijzer en strijkplank.



Het huis beschikt over 5 slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed ligt op de begane grond met een eigen badkamer met een grote douche. De andere slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een moderne en-suite badkamer met douche. De andere twee slaapkamers zijn zeer ruim en hebben uitzicht dankzij hun grote ramen en hun directe toegang tot het balkon, elk voorzien van een moderne badkamer met douche. De vijfde slaapkamer is de meest luxueuze. Het heeft prachtig uitzicht en voorzieningen, een kleine lounge met twee fauteuils, kleedkamer, toegang tot een gemeubileerd terras en een spectaculaire en-suite badkamer met hydromassagedouche en whirlpoolbad, waar u het prachtige uitzicht kunt bewonderen dat dit spectaculaire huis biedt. Daarnaast zijn er 3 toiletten op de begane grond bedoeld voor het hele huis. Voor de kleintjes is er een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar om uw verblijf comfortabeler te maken.



Puigderos is een urbanisatie in de gemeente Llucmajor, de meeste huizen zijn luxe huizen, in deze urbanisatie vindt u allerlei diensten, zoals restaurants en supermarkten, het is een zeer rustige zone. Binnen 20 minuten met de auto bereikt u de stad Palma met de oude binnenstad met zijn eigen architectuur en verplichte attracties, zoals de kathedraal van Palma, het kasteel van Bellver of de spectaculaire en brede promenade.



Opmerking: wij kunnen de gasten onder de 30 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Neem contact op met de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.



Afstanden:

Strand: 3.8 km - Blue Bay

Luchthaven: 15 km - Son San Joan

Golfbaan: 2.9 km - Golf Maioris

Stad: 0850 km - Puig den Ros

Station: 24 km - Palma Intermodal Station

Bushalte: 0.350 km - Puig den Ros

Veerboot: 22 km - Haven van Palma

Ziekenhuis: 7 km - Kliniek Balear Son Veri

Borg: €1000,-

Verwarmd zwembad (januari - december): €60,- per nacht (optioneel)

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging villa luna suites

De ligging van "villa luna suites" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.