Las Piedras

4
Bungalow.Net logo

Prachtig landhuis aan de rand van Llucmajor, waar 4 personen een rustig huis vinden met het strand op slechts 12 km afstand.

Het landhuis in de stijl van de zomer wordt omgeven door een prachtig plot vol citroen- en sinaasappelbomen en nodigt uit om te genieten van een ontspannen verblijf in totale rust en privacy. Elke ochtend kunt u naar buiten gaan en genieten van de eerste zonnestralen terwijl u het zuivere landschap en de frisse graslucht verkent. Daarna kunt u genieten van een heerlijk ontbijt en naar het zonneterras klimmen om te zonnebaden op een van de 4 ligstoelen terwijl u geniet van het uitzicht op de velden. De barbecue staat klaar om je dag spectaculair af te sluiten!



Binnen verrast het huis met een totale moderne en vernieuwde stijl. Een ruime ruimte met airconditioning verwelkomt u, met de woonkamer, de eetkamer en de keuken allemaal samen. De comfortabele bank is perfect om te zitten en tv te kijken of gewoon uit te rusten na een sappig banket. De keuken heeft een keramische kookplaat, een oven en alles wat u nodig heeft om te koken tijdens uw vakantie. De wasruimte heeft een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Een kleine gang leidt naar de twee slaapkamers, beide met een kast. De ene heeft twee eenpersoonsbedden en de andere is voorzien van een tweepersoonsbed, airconditioning en een eigen badkamer met een douche. Er is een tweede badkamer ook met een douche voor de rest van het huis. Tot slot kunnen we een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken voor als u met uw baby reist.



De omgeving van deze accommodatie is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een landelijke maar ook een rustige vakantie ver weg van de stress van het dagelijks leven. Echter, de stad Llucmajor ligt op ongeveer 5 km afstand, ongeveer 5 minuten rijden om het stadscentrum te bereiken, waar u alle benodigde diensten zoals restaurants, cafés en supermarkten vindt. Het dichtstbijzijnde strand is dat van s'Arenal op ongeveer 11,8 km afstand, hoewel het gebied beschikt over geweldige stranden en rotsachtige baaien die een bezoek waard zijn.



Het bijgevoegde stenen gebouw is niet beschikbaar.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er is een externe parkeerplaats voor 3 auto's.



Afstanden

Strand: 11,8 km - S'Arenal

Luchthaven: 13 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 17 km - Golf Maioris

Woonplaats: 4,8 km - Llucmajor

Treinstation: 21 km - Palma

Bushalte: 5,5 km - Llucmajor

Veerboot: 25 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 19.7 km - Hospital Son Llàtzer



Toeristenlicentie: ETV / 12630



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U dient het aanbetalingsbedrag bij aankomst aan de eigenaar te betalen. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging las piedras

De ligging van "las piedras" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.