Garonda Villa

6
Bungalow.Net logo


Stijlvol huis met privé zwembad in Cala Pi, geschikt voor maximaal 6 personen. Dit huis heeft een veranda, een kleine tuin en een terras aan de achterkant van het huis met een privé zwembad van 8m x 4m met een diepte van 0,9 - 1,9m. Rond het zwembad zijn er 6 ligstoelen om te ontspannen en te genieten van het mediterrane weer, terwijl uw geliefden een smakelijke barbecue beginnen te bereiden. Er is een buitendouche om het zand of chloor af te spoelen. Op dit terras zult u zeker genieten van memorabele maaltijden en gesprekken na het eten onder de sterrenhemel. Er is een groot, gemeubileerd zonneterras, waar u kunt genieten van een beetje intimiteit. Omdat het huis in het dorp ligt, zijn er directe buren. Desondanks heeft de patio volledige privacy vanwege de muren aan beide zijden.



Het huis is gelijkvloers (behalve het terras op de eerste verdieping). In de woon- en eetkamer vindt u een comfortabele bank, satelliet-tv, dvd- en cd-speler, wifi en een open haard, om naar een film te kijken met uw gezin of te genieten van een typische siësta. Er is een eettafel voor 6 personen. De aparte keuken met gasfornuis is uitgerust met een vaatwasser en alle benodigde keukengerei om een heerlijke maaltijd te bereiden tijdens uw verblijf. In de wasruimte is er een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn drie slaapkamers: twee met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers zijn voorzien van een kledingkast en een ventilator. Op aanvraag is er een babybed en een kinderstoel beschikbaar. Er zijn twee badkamers: één met een bad en één met douche.



Het huis ligt in een rustige omgeving, ideaal om te ontspannen. In Cala Pi vindt u alle basisvoorzieningen voor uw verblijf en in Llucmajor, op 14 km, vindt u nog meer winkels en restaurants. U kunt een bezoek brengen aan de ruïnes van Capocorb, een oud talayotisch dorp, op 4 km van het huis. Het dichtstbijzijnde strand is Cala Pi met fijn, wit zand gelegen tussen twee rotswanden van meer dan 30 m hoogte. Het is gemakkelijk te bereiken en beschikt over gratis parkeergelegenheid voor personenauto's. In de omgeving vindt u ook andere mooie baaien en stranden zoals Es Trenc en Sa Rapita. We raden u ook aan om de hoofdstad van het eiland, Palma, te bezoeken, waar u een breed scala aan toeristisch aanbod vindt, waaronder culturele excursies, kunstgalerijen, restaurants en winkelcentra.



Opmerking: We kunnen geen gasten onder de 20 jaar accepteren, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van feesten of evenementen is niet toegestaan.

Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden:

Strand: 0.950 km - Platja de Cala Pi

Luchthaven: 33.9 km - Luchthaven van Palma

Golfbaan: 16,9 km - Golf Son Antem, Llucmajor

Dorp: 0,001 km - Cala Pi

Treinstation: 41,5 km - Plaça d'Espanya, Estació Intermodal, Palma

Bushalte: 0.800 km - c / Penyes, Cala Pi

Veerboot: 41.8 km - Port de Palma

Ziekenhuis: 38.4 km - Hospital de Son Llàtzer, Palma 

Borg: €300,-

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging garonda villa

De ligging van "garonda villa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.