Can Maimo

6
Bungalow.Net logo

Ideaal voor 6 gasten, deze mooie woning met een prachtig uitzicht op zee is gelegen in de urbanisatie Son Bielo, dicht bij Sa Rapita in het zuiden van Mallorca.
Op het voorterras met vrij uitzicht op zee kunt u ontspannen in de hangmat of genieten van een uitgebreid ontbijt. Op zonnige en heldere dagen kunt u zelfs het eiland Cabrera zien opkomen aan de horizon. De veranda achteraan met BBQ geeft toegang tot een ruim terras waar u kunt genieten van uw vrije tijd koesteren in de zon op een van de vier ligstoelen, misschien na het nemen van een verfrissende buitendouche. Verder beschikt dit terras over een buitenbad met toilet en wastafel. Dit mooie rijtjeshuis is gelegen in een rustige urbanisatie. In de lichte zit-eetkamer kunt u een film kijken op de satelliet-tv of koken met uw vrienden in de volledig uitgeruste keuken met gasfornuis. Er is een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank in de badkamer. Twee comfortabele slaapkamers met tweepersoonsbedden en een ligbad met bad bevinden zich op de benedenverdieping. Een trap leidt naar de eerste verdieping, waar u een tweepersoonsslaapkamer vindt met toegang tot een terras met zeezicht, evenals een bad met ligbad. Op verzoek kunnen we een kinderbed en een kinderstoel leveren. Daarnaast zijn er drie ventilatoren twee elektrische radiatoren. Dit prachtige huis is perfect voor gasten die op zoek zijn naar het strand en de zee, want het ligt op slechts een steenworp afstand van het blauwe water. Een wandeling van 10 minuten brengt u naar het volgende zandstrand, Cala Estalella, omgeven door duinen en de natuur. Langs de kust kunt u lange wandelingen maken, zelfs naar de dromerige stranden van Sa Rapita, Ses Covetes y Es Trenc, die worden gekenmerkt door wit, fijn zand en kristalhelder water. In het centrum van Sa Rapita vindt u alles wat u nodig heeft voor een onafhankelijke vakantie. Bovendien biedt Sa Rapita vele leuke cafés en bars waar u uw dag kunt afsluiten met een glas wijn of een goed bord verse vis en zeevruchten. Met de auto kunt u gemakkelijk naar het vissersdorpje Colonia de Sant Jordi gaan. Tijdens de zomer starten excursieboten regelmatig richting het eiland Cabrera, een beschermd natuurgebied met veel hagedissoorten. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Er is een parkeerplaats voor 2 auto's. Afstanden: Strand: 0,95 km - Luchthaven Cala Estalella: 35,8 km - Son Sant Joan Golfterrein: 22 km - Son Antem Stad: 0,01 km - Son Bielo Treinstation: 41,8 km - Palma Bushalte: 0,1 km - Avenida Miramar Veerboot: 43,7 km - Palma Ziekenhuis: 38,5 km - Son Llatzer Toeristenkaart: L95E / 5606/2016 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can maimo

De ligging van "can maimo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.