Sa Garriga

8
Bungalow.Net logo


Gelegen in Inca, dichtbij de Puig de Santa Magdalena, biedt deze geweldige villa met privé zwembad accommodatie voor 8 gasten. Tussen het terras en de verschillende bomen is het privé zoutwaterzwembad van 8,5m x 5m  met een diepte van 1m tot 1,9m ideaal voor een verfrissende ochtendduik. 's Middags kunt u in de zon liggen op een van de zes ligstoelen. Kinderen zullen genieten van het spelen in de tuin, terwijl volwassenen zullen graag ontspannen op het Balinese bed met een glaasje wijn. Als u buiten wilt koken, is er een barbecue. De gemeubileerde veranda is ideaal om buiten te dineren. U kunt vrienden uitdagen bij de tafeltennistafel en de basketbalkorf - maar gelieve uw eigen bal mee te nemen. Er zijn geen directe buren.



De zit-eetkamer is een leuke plek om tijd samen door te brengen misschien terwijl u een film op de satelliet-tv of een dvd kijkt. De open keuken is toegankelijk via een mooie ronde boog en is volledig uitgerust, inclusief een gasfornuis. Er is een wasruimte met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond elk voorzien van een tweepersoonsbed waarvan één een eigen badkamer met douche heeft. De slaapkamers zijn ook voorzien van een ventilator en een elektrische radiator voor de winter. Daarnaast is er een badkamer met douche op de begane grond.



Boven zijn er nog twee slaapkamers elk met een tweepersoonsbed en een badkamer met bad. De slaapkamers zijn ook uitgerust met ventilator en elektrische radiator. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. In totaal is dit huis uitgerust met vier ventilatoren en acht elektrische radiatoren.



Omringd door bos, is het gebied perfect om te wandelen en te fietsen, want het ligt dichtbij het Tramuntana-gebergte en de Puig de Santa Magdalena met zijn kapel en restaurant. De Tramuntana is geweldig voor wandeltochten, bijvoorbeeld naar Orient of naar de kerk van Santa Lucia in Mancor de La Vall. De stad Inca biedt u alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf zoals restaurants en winkels. De baai van Alcúdia in het noorden is ongeveer 30 minuten rijden met de auto en daar kunt u schitterende stranden bezoeken zoals Can Picafort, Puerto de Alcúdia en Playa de Muro.





Er zijn 6 buitenparkeerplaatsen is beschikbaar.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele extra kosten.

Het houden van feesten en evenementen is niet toegestaan.

Huisdieren zijn niet toegestaan.



Afstanden:

Zandstrand: 22 km - Port d'Alcudia

Luchthaven: 41 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 19 km - Pollença

Stadscentrum: 3 km - Inca

Treinstation: 4 km - Inca

Bushalte: 4 km - Inca

Veerboot: 25 km - Port d'Alcudia

Ziekenhuis: 3,4 km - Inca

Borg: €300,-

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sa garriga

De ligging van "sa garriga" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.