Sa Tanca

8
Bungalow.Net logo

Deze fantastische villa met een grote tuin en privézwembad aan de rand van Inca nodigt 8 personen uit voor een geweldige vakantie in de rust van het platteland.

Dit spectaculaire landhuis heeft een zeer mooie en goed verzorgde buitenruimte met een prachtige grastuin rondom het droomachtige chloorfilterbad. Deze heeft een afmeting van 10 x 5 meter en heeft een diepte van 1,2 tot 2,5 meter. U kunt zonnebaden op een van de 8 ligstoelen en afspoelen onder de douche van de buitendouche voordat u een ontspannen of eenduik neemt. Daarna kunt u in de grote eetkeuken van het gebouw bij het zwembad uw beste gerechten bereiden, hetzij op de barbecue of op de gaspit, en deze direct op de eettafel of op het terras in de open lucht nuttigen. U vindt hier een badkamer met een badkuip. Daarnaast is er ook een buitenbarbecue en een houtoven om pizza's of zelfs uw eigen brood te bakken. Het pand is omheind en de privacy is volledig.



Aan de andere kant van de tuin vindt u een tweede gebouw waar u de woonkamer, de slaapkamers en de badkamers zult aantreffen, die allemaal worden gekenmerkt door een ontspannen en gezellige sfeer waar u zich thuis zult voelen. De woonkamer biedt twee comfortabele banken waar u kunt zitten en een praatje kunt maken met uw geliefden of kunt kijken naar de satellietzenders. Er is nog een hoek die perfect is om van een goed boek te genieten. Beide ruimtes zijn voorzien van airconditioning en een houtkachel zodat u comfortabel zit. Vervolgens vindt u de grote hal - met een 5 meter lange kast die perfect is voor de kleding van alle gasten - die leidt naar de badkamers in het huis - een met een douche en de andere met een badkuip - en naar de 4 slaapkamers. Allemaal hebben ze een tweepersoonsbed, maar één met twee aparte bedden en ruimte voor een babybedje en een kinderstoel. Er is een zelfstandige wasruimte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.



De accommodatie ligt op ongeveer 3 km afstand van het centrum van Inca, een kleine stad in het midden van het eiland met een unieke charme. Het biedt een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants, bars en diensten in het algemeen, maar tegelijkertijd vrij en gezellig. De traditionele straatmarkt vindt elke donderdag plaats met ambachtelijke en lokale producten, en het wordt een geweldige levendige plek. Deze dag is ook perfect om een wandeling te maken, boodschappen te doen en te genieten van een lunch in een kelder, dat is een traditioneel restaurant. Je kunt ook genieten van het nachtleven in Inca en wat te drinken. Wat de stranden betreft, is de dichtstbijzijnde in Puerto de Alcudia op ongeveer 30 km afstand, maar u kunt ook langs de kust rijden om andere prachtige stranden en baaien te leren kennen.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Er is een buitenparkeerplaats voor 4 auto's en een overdekte parkeerplaats voor 3 auto's.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Houd er rekening mee dat er geen kast is in een van de slaapkamers.



Afstanden

Strand: 30.9 km - Puerto de Alcúdia

Luchthaven: 40.9 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 34 km - Alcanada Golf

Stad: 3 km - Inca

Treinstation: 4,2 km - Inca

Bushalte: 4 km - Inca

Veerboot: 32,5 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 4.2 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: L12E9726



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sa tanca

De ligging van "sa tanca" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.