Es Pascolet

8
Bungalow.Net logo

Welkom bij dit gezellige huis op het platteland. Het biedt alle comfort voor een onvergetelijke vakantie ervaring.  

Dit is een huis met een verdieping, een oppervlakte van 220m2, vier slaapkamers waarvan twee met airconditioning. Het is ideaal voor families  en vriendengroepen. Er zijn twee kamers met een twee persoonsbed en twee met twee eenpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers met bad.    

Het huis biedt een warme omgeving , de perfecte keuks voor een ontspannen vakantie. In de woonkamer met airconditioning kunt u ontspannen op de bank, een goed boek lezen, surfen op internet, televisie kijken, dutje doen. In het eetgedeelte staat een grote tafel en stoelen voor gezellige zomer diners met familie en vrienden. In de keuken vindt u alles wat u nodig heeft voor een vakantie zoals keramisch fornuis, oven, koffiezetapparaat, broodrooster, keukenvoorzieningen en veel meer. Verder staat er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er is een ruimte aan de voorkant van het huis waar u vier auto's kunt parkeren, waarvan twee overdekte plaatsen.  

Buiten zult u fantastisch plezier beleven aan uw vakantie. Organiseer een verleidelijke barbecue met uw familie en vrienden, ga zwemmen in het eigen zwembad van 10x5m, ontspan in de tuin. Het terras van 250m2 is gemeubileerd met een houten tafel en zes stoelen. Het zwembad is omringd door ligstoelen waar u kunt bijkleuren onder de Mediterrane zon.    

Inca ligt op het centrum van het eiland, het is hele toegankelijk.  Het is een landelijk gebied, bewoond door plaatselijke bewoners,  toerisme is niet de hoofdactiviteit in het gebied. In Inca vindt u voorzieningen zoals supermarkte, bankautomaat, eerste hulp, ziekenhuis, bars en restaurants.  De stad is beroemd vanwege de leren produkten. Manacor, is de geboortestad van Rafa Nadal, slechts 30 minuten rijden en u kunt hier afwisselend winkelen. Het is beroemd van wege de parelfabriek.   

Vijfentwintig minuten rijden verderop liggen de stranden van Ses Casetes des Capellans en Can Picafort. Geniet van een zonnige dag op het witte zand  en in het ondiepe kristalheldere water aan het strand, proef de paella in een van de restaurants met uitzicht over zee.  Geniet maximaal van uw cocktail bij zonsondergang. De  Can Picafort promenade biedt een levendige omgeving in tegenstellilng tot de rust van Playa de Muro. We raden u ook een bezoek aan de kust van Alcudia en Pollenca, hier ontdekt u de talloze en verschillende grotten.  

Dit huis biedt een thuis ver weg van uw eigen huis in een gezellige en rustieke stijl in een van de beste geibeden op Mallorca.  

Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op het Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging es pascolet

De ligging van "es pascolet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.