Cas Patro Lau

6
Bungalow.Net logo


Dit betoverende stenen huisje ligt in Fornalutx, in het midden van het Tramuntana-gebergte en is geschikt voor 6 tot 10 personen. In het privé zwembad van 7m x 4m met een diepte van 1,35m tot 2,1m kunt u een duik nemen in het midden van het Tramuntana-gebergte. Het is omgeven door een goed onderhouden tuin, die een leuke plek is om te zonnebaden op de zes ligstoelen en naar de zingende vogels te luisteren. Er is ook een barbecue. 's Middags kunt u op het terras van 30 m² zitten, vergezeld van een lekker glaasje wijn. Dit mooie huisje is omheind en er zijn een paar buren. Als u op zoek bent naar de natuur en frisse lucht, rust en vrede, dan is dit huis de juiste keuze.



Dit huis van 210m2 is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond is er een mooi ingerichte woonkamer met open haard en eethoek, een volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat, wasmachine, strijkijzer en strijkplank, een badkamer met bad en een slaapkamer met een tweepersoonsbed.



Boven vindt u een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met een douche, beide met elektrische radiatoren, een ventilator en een kledingkast. Op aanvraag zijn er 2 extra bedden, een kinderbedje en een kinderstoel en meer elektrische radiatoren beschikbaar.



Het pittoreske stadje Fornalutx ligt te midden van het Tramuntana-gebergte, uitgeroepen tot werelderfgoed door de Unesco. Het is het beginpunt van veel paden en fietsroutes. Het pad Tossals Verds leidt u door mediterrane bossen, langs oude gebouwen en kleine paden. Het zoetwaterreservoir Cúber, aan de voet van de Puig Major, is ook een erg mooie en populaire route.



De stranden van de Tramuntana worden meestal gekenmerkt door rotsen en koel, helder water, zoals Cala Deià, Puerto de Valldemossa en Llucalcari. Als u voor de zandstranden kiest, kunt u een bezoek brengen aan Puerto de Sóller en Cala Tuent. In Sóller en Puerto de Sóller vindt u supermarkten, restaurants en winkels. In Fornalutx is er een kleine buurtwinkel. Dichtbij Sóller ligt de grot Muleta, waar de oudste menselijke overblijfselen van Mallorca zijn gevonden.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Er is buitenparkeerplaats voor 1 auto.



Afstanden:

Strand: 9.4 km - Puerto de Sóller

Vliegveld: 41 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 36.9 km - Arabella Golf

Stad: 1,2 km - Fornalutx

Treinstation: 2,2 km - Sóller

Bushalte: 2,2 km - Sóller

Veerboot: 38.2 km - Palma

Ziekenhuis: 33,5 km - Son Espases

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging cas patro lau

De ligging van "cas patro lau" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.