Can Palleta (Son Prohens)

5
Bungalow.Net logo


Dit is een prachtig landgoed voor 6 personen in Son Prohens, dichtbij Felanitx, in het zuidoosten van Mallorca.

Deze woning beschikt over een privé zwembad van 10 x 5 m met een diepte van 1,15 m tot 2 m. Begin uw dag met een uitgebreid ontbijt op de veranda, ontspan vervolgens op een van de ligstoelen of speel tafeltennis. Er is een barbecue, waar u lekkere maaltijden kunt bereiden.



Dit prachtige gelijkvloerse huis van 155 m2 heeft drie slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Als u een kinderbedje nodig heeft, is er één beschikbaar. Er is een badkamer met ligbad.



De uitnodigende zitkamer is een mooie hoek om satelliet-tv te kijken of een boek te lezen. In de eetkamer kunt u genieten van lange gesprekken met uw geliefden. De keuken is volledig uitgerust inclusief een gasfornuis. Verder is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.



Dit huis ligt op 4 km van Felanitx, waar u winkels, restaurants en bars vindt. Zondag is de markt in Felanitx waar u verse groenten en fruit kunt kopen van de lokale boeren. Als u van golfen houdt, kunt u een balletje slaan in Vall d'Or of het kasteel Santueri per fiets bezoeken.



Met een auto bent u gemakkelijk bij de oostkust, waar u veel mooie stranden kunt ontdekken: Cala D'Or, Cala Mondragó, Portopetro, Cala Figuera, Cala Murada en nog veel meer.



Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Er is buitenparkeerplaats voor 2 auto's.

De aanloopweg naar het huis wordt gedeeld met 1 buurman.

Huisdieren zijn niet toegestaan



Afstanden:

Strand: 14 km - Portocolom

Luchthaven: 48,6 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 13 km - Vall d'Or

Dorp: 4 km - Felanitx

Treinstation: 16 km - Manacor

Busstation: 4 km -Felanitx

Veerboot: 56,6 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 16,4 km - Manacor



Toeristenvergunning: 14303/2015

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can palleta (son prohens)

De ligging van "can palleta (son prohens)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.