Cas Faroler

4
Bungalow.Net logo


Dit charmante huis gelegen in het oude centrum van Porto Colom werd vroeger bewoond door een vuurtorenwachter en is geschikt voor 6 personen. Het gemeubileerde terras van 50 m2, gelegen op de tweede verdieping, is de ideale plek om aangename momenten met uw gezin of vrienden door te brengen. Maak van de gelegenheid gebruik om te zonnebaden op de ligstoelen of geniet van een uitgebreid ontbijt met uitzicht op de haven. U kunt ook een heerlijke barbecue in de buitenlucht bereiden, die tot uw beschikking staat.



Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u 2 slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden; een badkamer met douche en een kleine binnenplaats die veel licht biedt bij de ingang van het huis en in een van de slaapkamers.



Op de eerste verdieping bevinden zich de gemeenschappelijke ruimtes, een 3e slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met een ligbad. De leefruimte is zeer licht en heeft toegang tot een klein balkon van 3 m2. De open keuken met keramische kookplaat is uitgerust met alles wat u nodig heeft om comfortabel te koken tijdens uw verblijf. De aparte wasruimte is voorzien van een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. De gemeenschappelijke ruimtes en slaapkamers zijn allemaal uitgerust met airconditioning. We kunnen een kinderbed en een kinderstoel verstrekken als u met een baby reist.



Het gebied van Porto Colom is een prachtig toeristisch gebied in het oosten van Mallorca. Er is een verscheidenheid aan zandstranden en baaien vlakbij, die de traditionele zeemansfeer van dit deel van het eiland hebben behouden. Zijn baai heeft nog steeds llaütets (typische Mallorcaanse boot) en trawlers, die elke ochtend de zee op gaan.



Als u van sporten zoals golfen, kanoën of fietsen houdt, is het gebied ideaal voor u. U kunt kano's en fietsen huren in het centrum van Porto Colom en voor golfliefhebbers is er de golfbaan Vall d'Or vlakbij, in de stad Horta.



LET OP: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.



LET OP: deze verhuur accepteert geen klanten jonger dan 25 jaar, behalve wanneer ze met hun ouders reizen. We hebben kopieën van de ID van elke persoon nodig om de boeking te accepteren.



NOTITIE:

Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



AFSTANDEN:

Strand: 0.900 km - Platja de s'Algar, Portocolom

Luchthaven: 57 km - Son Sant Joan, Palma

Golfbaan: 5,8 km - Vall d'Or Golf, S'Horta

Dorp: 0.001 km - Portocolom

Treinstation: 24,8 km - Passeig de l'Estacio, Manacor

Bushalte: 0.650 km - Club Nautico Portocolom

Veerboot: 62,5 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 25 km - Hospital de Manacor

Borg: €300,-

Eindschoonmaak (januari - mei): €40,- per verblijf (verplicht)

Eindschoonmaak (oktober - december): €40,- per verblijf (verplicht)

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging cas faroler

De ligging van "cas faroler" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.