Son Fred

6
Bungalow.Net logo


Dit charmante huis met privé zwembad ligt op een rustige plek dichtbij Felanitx, in het zuidoosten van Mallorca en biedt comfortabele accommodatie voor 6 personen. Onze gasten hebben toegang tot een privé zwembad van 8,5 m x 4 m met een diepte van 1,3 m omringd door een verzorgde tuin met vier ligstoelen en een buitendouche. Deze is een mooie hoek om te ontspannen en te zonnebaden. Het schaduwrijke terras, ideaal voor een romantisch samenzijn, heeft een idyllisch uitzicht over het platteland. U kunt ook van een barbecue genieten onder de sterrenhemel. Dit prachtige huis is vrijstaand en het perceel is omheind.



De lichte zit-eetkamer met satelliet-tv en dvd-speler nodigt u uit om te ontspannen. Tijdens de koudere maanden kunt u een gezellige tijd bij de open haard met uw geliefden doorbrengen. De volledig uitgeruste keuken heeft alles om een heerlijke maaltijd te bereiden, waaronder een keramische kookplaat, wasmachine, strijkijzer en strijkplank. De keuken heeft directe toegang tot de tuin.



Deze goed uitgeruste, gelijkvloerse villa is perfect voor zes personen. Het beschikt over twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een derde slaapkamer met een rolbed, allemaal voorzien van plafondventilatoren en kasten. Eén slaapkamer met tweepersoonsbed heeft een badkamer en-suite met bad. Daarnaast is er een badkamer met douche. U kunt gebruik maken van twee elektrische radiatoren tijdens de koudere maanden en er zijn op aanvraag meer beschikbaar. De eigenaar maakt zich zorgen over het milieu en heeft zonnecellen geïnstalleerd.



Dit prachtige huis ligt tussen de urbanisaties Son Mesquida en Son Valls, dichtbij Felanitx op het platteland. In het centrum vindt u alle benodigde voorzieningen om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf. Eind augustus viert Felanitx de Fiestas van Santa Magdalena, waar u de beroemde Cavallets, een traditionele dans, kunt zien. Het klooster van San Salvador, gelegen op de top van een heuvel, heeft een prachtig panoramisch uitzicht over het centrum van het eiland en het zuidoosten.



Het is een korte rit naar de oostkust met veel idyllische stranden zoals Cala Marcal, Cala Ferrera en Cala Mondragó. Tegelijkertijd is deze een natuurpark en hier kunt u lange wandelingen maken. Het vissersdorp Portocolom verrast u door zijn kleurrijke huizen, boothuizen en veel traditionele llaüts (Mallorcaanse vissersboten) die nog steeds in gebruik zijn. Terwijl u door de geplaveide straten wandelt en van een glaasje wijn geniet in een klein café voortdurend vergezeld van een zout briesje, voelt u de echte essentie van Mallorca. Als u op zoek bent naar wat vermaak, ga dan naar Cala D'Or waar u veel pubs vindt.



Opmerking: Wij kunnen de gasten onder de 25 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.



Afstanden:

Strand: 18 km - Portocolom

Luchthaven: 44,4 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 16,1 km - Vall d'Or, S'Horta

Stad: 3.3 km - Felanitx

Treinstation: 17.7 km - Manacor

Bushalte: 3.8 km - Felanitx

Veerboot: 52,3 km - Palma

Ziekenhuis: 18 km - Manacor

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging son fred

De ligging van "son fred" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.