Casa Mas

4
Bungalow.Net logo


Welkom bij dit huis gelegen in een bergomgeving. Het is geschikt voor 4 personen, uitgerust met zwembad, waar u van de rust kunt genieten. Omringd door pijnbomen, is dit een prachtige plek voor uw vakantie.

Het privé zwembad van 8 x 4 meter heeft een diepte van 1.20m tot 2m. U heeft een gemeubileerd terras bij het zwembad, 4 ligstoelen en een gemeubileerde veranda ter uw beschikking.



Het gelijkvloerse huis heeft twee slaapkamers, één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Voor kleine kinderen is er een kinderbed en kinderstoel beschikbaar. Er zijn twee badkamers met bad in de accommodatie.

De woon - eetkamer met open keuken is functioneel. Ontspan en bekijk een film op de satelliet-tv of lees een goed boek voordat u uw favoriete gerechten gaat bereiden. De keuken met gasfornuis is goed uitgerust. Er is ook een wasmachine, strijkplank en strijkijzer aanwezig.



Het huis ligt op ongeveer 4 km van Felanitx, aan de voet van een berg een beetje buiten de gebaande paden, u zult het authentieke Mallorca leren kennen. Via een goede vervoersverbinding bereikt u snel en gemakkelijk de kust met prachtige stranden en kleine baaien, evenals de stad Felanitx en diverse bezienswaardigheden.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.

Er zijn 2 buitenparkeerplaatsen.



Afstanden:

Strand: 11,2 km - Platja de S'Arenal, Portocolom

Luchthaven: 49,2 km - Son Sant Joan, Palma

Golf: 7.3 km - Vall d'Or Golf, S'Horta

Dorp: 4 km - Felantix

Treinstation: 16.4 km - Plaça de l'Estació, Manacor

Bushalte: 4 km - Camí Son Suau, Felantix

Veerboot: 54,6 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 18,1 km - Hospital de Manacor

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging casa mas

De ligging van "casa mas" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.