S'era

6
Bungalow.Net logo


Dit is een prachtig huis op het platteland dichtbij s'Horta (Felanitx). Het heeft een prachtig uitzicht en is geschikt voor 6 personen.

Er zijn 3 ruime slaapkamers met tweepersoonsbed, allemaal met uitzicht op het terras en de zee. Er zijn 3 badkamers en een toilet in de accommodatie. Het is de perfecte plek voor gezinnen of groepen vrienden.



In de woonkamer zijn er comfortabele banken waar u kunt ontspannen, naar satelliet-tv kijken of surfen op het internet (WIFI). Er is ook een grote eettafel, zodat u een maaltijd kunt hebben met uw familie. De aparte keuken is uitgerust met alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie. U kunt ook gebruik maken van de barbecue.



Geniet van het landschap van een van de terrassen, neem een duik in het privé zoutwater-zwembad, geniet van zonnebaden of van uw diners op de gemeubileerde veranda. Een paar meter van het huis is er een parkeerplaats met ruimte voor 6 auto's.



Het gebied waar het huis ligt is erg rustig; Het is een ideale plek om uw vakantie in de natuur door te brengen. Het huis ligt op een groot perceel dat omringd wordt door het mediterraan platteland. In de buurt van het huis vindt u veel kleine paden waar u kunt fietsen of een wandeling maken. Het strand is ook erg dichtbij: Cala Sa Nau ligt op slechts 3,6 km van het huis.



Het huis ligt op slechts 500 meter van s'Horta, een klein dorpje waar u supermarkten, bars, restaurants en een aantal winkels vindt. S'Horta is een traditioneel dorp bewoond door zowel lokale bevolking als mensen uit de hele wereld.



Met de auto kunt u gemakkelijk het Mondragó Natural Park (15 min), Es Trenc of Colònia de Sant Jordi (20 min) bereiken. De stad Palma ligt op slechts 60 minuten van s'Horta; daar vindt u een geweldig recreatief aanbod op het gebied van cultuur, geschiedenis en moderniteit. Als u van golf houdt, ligt de golfbaan Vall d'Or op slechts 2,4 km van het huis.



Opmerking: De huur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24th November). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.  



Afstanden:

Zandstrand, Cala Marçal: 4.6 km

S'Horta: 500 m

Luchthaven: 53 km

Ziekenhuis (Manacor): 25 km

Golfbaan (Vall d'Or): 2,4 km

Treinstation (Manacor): 25 km

Het centrum van Palma: 57 km



Toeristenvergunning: 18-01-2013

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging s'era

De ligging van "s'era" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.