Villa Puigverd

8
Bungalow.Net logo

Welkom in dit fantastische huis voor 8 personen in Felanitx. Het beschikt over een prachtige buitenruimte met privézwembad.

De mooie en goed verzorgde tuin zal onze gasten op zo'n manier aantrekken dat ze voor altijd thuis willen blijven. Het beschikt over een prachtig zoutwaterzwembad van -10,8 x 5,5 meter en met een waterdiepte van 0,6 tot 1,8 meter-, 8 ligstoelen om te genieten van de zonnestralen of te ontspannen onder de parasol en een geweldige ingebouwde barbecue voor degenen die houden van gegrild vlees en groenten. U kunt genieten van alle heerlijke recepten op het terras bij het zwembad. U kunt ook een geweldige tijd doorbrengen met het spelen van een tafeltennistafel op het bovenste terras terwijl u geniet van het groen van het uitzicht.



Deze twee verdiepingen tellende huis, biedt pure moderniteit en comfort, biedt een ruime woon - eetkamer met een grote bank, satelliet-tv, AC en een spectaculaire aquarium. Vervolgens vindt u de vrolijke keuken die is uitgerust met een gas en een keramische kookplaat, oven, eettafel en directe toegang tot het terras. De wasruimte biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn 4 slaapkamers, allemaal met airconditioning en een kast, maar één met een inloopkast. Twee van de slaapkamers bevinden zich nog steeds op de begane grond, een met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met een bubbelbad en een aparte douche, en de andere met twee eenpersoonsbedden. Boven vindt u de andere twee slaapkamers, beide met elk een tweepersoonsbed en een met een eigen badkamer met een bad. Er zijn nog drie badkamers, een met een douche op de begane grond, een andere met een badkuip voor de bovenste verdieping en een buitendouche. De hele accommodatie is voorzien van vloerverwarming. Tot slot kunnen we een kinderbed en een kinderstoel klaarzetten voor als u met uw baby reist.



Het huis is gelegen in het centrum van Felanitx waar u alle benodigde diensten zoals bars, restaurants, supermarkt en, het beste van alles, de traditionele straatmarkt vindt die op zondag plaatsvindt en waar u lokale en ambachtelijke producten kunt kopen. Het dichtstbijzijnde strand is Playa de s'Arenal op ongeveer 14.6 km afstand, maar u kunt ook vele anderen bezoeken, zoals Cala Mondragó, Cala Figuera, enz. U kunt ook een dag doorbrengen op de golfbaan van Vall d'Or Golf van ongeveer 11.6 km.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

De garage blijft gesloten voor onze gasten.

Houd er rekening mee dat de accommodatie dagelijks wordt bezocht voor het onderhoud van het zoutwater aquarium. Houd er bovendien rekening mee dat het niet toegestaan is om de tank te manipuleren of de vissen te voeren.



Afstanden

Strand: 14.6 km - Playa de S'Arenal

Luchthaven: 44.5 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 11,6 km - Vall d'Or Golf

Woonplaats: 0,001 km - Felanitx

Treinstation: 12,5 km - Manacor

Bushalte: 0.300 km - Felanitx

Veerboot: 50.7 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 14.6 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: L12E7887



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging villa puigverd

De ligging van "villa puigverd" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.