Es Rafal Nostro 8

8
Bungalow.Net logo

Welkom in deze prachtige finca met privézwembad in Felanitx, waar 8 gasten een vredig huis vinden voor uw vakantie.

De buitenkant van deze prachtige villa is spectaculair. Een grote verscheidenheid aan groen dankzij de bomen, planten en een prachtig gazon, omringt het mooie stenen gebouw en het chloorfilterbad. Deze bevindt zich op een hoger niveau, is volledig privé en heeft een afmeting van 8 x 4 meter terwijl de waterdiepte varieert van 1,2 tot 1,7 meter. Er is een geweldig zonneterras bij het zwembad met 6 ligstoelen waar u ook een ruimte heeft waar u kunt ontbijten, lunchen of dineren. Je kunt ook samen genieten van een heerlijke barbecue op de verschillende tafels die onder de houten structuur beschikbaar zijn. De gemeubileerde veranda is ook perfect voor dit doel. Het pand is omheind en de privacy is totaal.



Dit prachtige huis uit 1910 is in 2003 vernieuwd en heeft nog steeds zijn traditionele karakter behouden. Alle ruimtes bevinden zich op de begane grond en de bovenste verdieping is gesloten en niet beschikbaar. Wanneer u binnenkomt, vindt u een prachtige woonkamer waar u kunt ontspannen terwijl u een praatje maakt, tv-sat of een dvd-film kijkt, of geniet van een goed boek bij de warmte van de houtkachel als het buiten koud is. Vervolgens vindt u de eetkeuken die is uitgerust met een gaskookplaat en alles wat u nodig heeft om te koken tijdens uw verblijf. De wasruimte biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn twee badkamers met douche in het huis en 4 slaapkamers met een ventilator, 3 van hen met een kast en twee met uitgang naar de tuin. Twee van de slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden en de andere twee hebben elk een tweepersoonsbed. Een babybedje en een kinderstoel zijn ook beschikbaar.



De accommodatie ligt te midden van de prachtige en landelijke steden Felanitx en Vilafranca de Bonany. Dit is perfect om te weten hoe authentiek Mallorca tegelijkertijd van de rust van het platteland geniet. Daarnaast zijn er prachtige stranden niet ver weg, zoals Cala Marçal, op ongeveer 21 km afstand, en Cala Mandia, es Trenc of Portocristo. Felanitx ligt op slechts 7 km afstand en hier vindt u alle voorzieningen voor een leuk verblijf zoals supermarkten, restaurants, bars, etc.



Opmerking: We kunnen geen gasten onder de 25 jaar accepteren, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten

Het houden van evenementen is verboden.

Er is parkeergelegenheid voor 4 auto's.

Huisdieren zijn niet toegestaan.



Afstanden

Strand: 21 km - Cala Marçal

Luchthaven: 48 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 7 km - Club de Golf Vall d'Or

Stad: 7 km - Felanitx

Treinstation: 16 km - Manacor

Bushalte: 6,5 km - Felanitx

Veerboot: 50 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 17 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: ET / 3505



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U dient het aanbetalingsbedrag bij aankomst aan de eigenaar te betalen. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging es rafal nostro 8

De ligging van "es rafal nostro 8" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.