Gran Llombards

6
Bungalow.Net logo

Prachtig rijtjeshuis aan de rand van Es Llombards, Santanyí, met privétuin en zwembad. Er is voldoende ruimte voor 8 personen.
Omringd door een weelderige groene tuin, heeft het chloorbad van 6 x 3 m met een diepte van 0,9 m tot 1,6 m een jacuzzi om te genieten van momenten van ontspanning. ga liggen op een van de twee ligstoelen en lees je favoriete boek onder de palmboom. De veranda met sofa en hangmat is een prachtige plek om te genieten van een kille middag, het delen van gesprekken met vrienden en familie of het hebben van een smakelijke barbecue. Daarnaast is er een grote tafel waar acht mensen kunnen zitten. Het perceel is omheind en er zijn directe buren. Breng een luie dag door met het kijken naar films op de satelliet-tv in de kleurrijke woonkamer of een gezellige avond met een geweldig diner in de stijlvolle eetzaal. Als u zin heeft om te koken, is er een volledig uitgeruste keuken in Mallorcaanse stijl met alle benodigde keukengerei, vitrokeramische kookplaat, elektrische oven en vaatwasser. Er is een badkamer met douche op de begane grond. De vier slaapkamers bevinden zich allemaal op de eerste verdieping, drie met twee aparte bedden en een met een tweepersoonsbed. Alle kamers zijn voorzien van een kledingkast, een ventilator en een eigen badkamer met ligbad; twee van hen hebben toegang tot een terras. Als u met uw baby reist, kunnen wij op verzoek maximaal twee babybedjes en kinderstoelen klaarmaken. Trouwens, er is centrale verwarming voor de winter. De villa ligt dicht bij de kleine urbanisatie Es Llombards en het dorp Santanyí. Op een van deze plaatsen vindt u supermarkten, winkels en een aantal goede restaurants. Binnen een paar minuten met de auto bereikt u de meest charmante stranden, zoals Cala s'Almonia, Cap des Moro, Cala Llombards of het natuurpark Cala Mondragó. Het beroemdste strand van Mallorca, Es Trenc, is ongeveer 20 minuten rijden. Dat gebied is ook beroemd om zijn zoutproductie: Sal d'Es Trenc, met veel verschillende smaken om uit te kiezen. Houd er rekening mee dat de open haard slechts decoratief is. Het mag niet worden gebruikt. Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten. Het vieren van feesten en evenementen is niet toegestaan. Huisdieren zijn niet toegestaan. Buiten parkeerplaats voor 2 auto's. Afstanden: Strand: 5,5 km - Luchthaven Calo des Moro: 48,2 km - Luchthaven van Palma Golfbaan: 20,7 km - Vall d'or Dorp: 0,001 km - Es Llombards Station: 34,5 km - Manacor Bushalte: 0,600 km - Plaça de l 'Esglèsia Veerboot: 57,5 km - Palma Ziekenhuis: 35 km - Manacor Toeristenlicentie: L12E3201 / 2017 U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging gran llombards

De ligging van "gran llombards" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.