Cas Pomer

5
Bungalow.Net logo


Welkom in deze prachtige villa in Mallorcaanse stijl, gelegen aan de rand van Costitx. Het is geschikt voor 5 personen + 1 extra.

Het huis is omgeven door bos en heeft een groot terras met een barbecue, ideaal voor geweldige zomeravonden met uw familie of vrienden.



Het huis van 190 m2 is verdeeld over twee verdiepingen. Het heeft een charmante en gastvrije sfeer. In totaal zijn er 3 slaapkamers; twee op de 1e verdieping (één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden, beide met airconditioning). Er is een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een ventilator op de begane grond. Er is een slaapbank voor een extra persoon. Er zijn twee badkamers; één op de begane grond en één op de 1e verdieping, beide met douche. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.



De woonkamer is erg gezellig en beschikt over een bank, drie fauteuils, een tafel, een satelliet-tv en een open haard. De eetkamer is uitgerust met een eettafel en stoelen. De aparte keuken met keramisch fornuis is uitgerust met alle benodigde kookgerei evenals een open haard. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.



Het huis ligt op slechts 2,4 km van Costitx, waar u alles vindt wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. U kunt ook gemakkelijk andere charmante steden bezoeken zoals Sencelles of Sineu, waar elke woensdag een van de oudste markten op het eiland plaatsvindt. Mogelijk hoort u soms vliegtuigen voorbij vliegen, maar het gebied is over het algemeen heel rustig.



Binnen slechts 30 minuten bent u bij Ses Casetes des Capellans en Can Picafort, waar u een prachtige promenade met bars en restaurants vindt. Ca'n Picafort is erg levendig in tegenstelling tot de rust van Playas de Muro. We raden ook aan om het gebied van Alcudia te bezoeken met zijn baaien met kristalhelder water.



Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.

Er is buitenparkeerruimte voor 4 auto's beschikbaar.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Huisdieren zijn niet toegestaan.



Afstanden:

Strand: 25 km - Can Picafort

Luchthaven: 32.6 km - Son Sant Joan

Golf: 18.7 km - golf park Puntiro

Dorp: 2,4 km - Costitx

Treinstation: 5,4 km - Sineu

Bushalte: 12,5 km - Inca

Veerboot: 36.4 km - Port d'Alcudia

Ziekenhuis: 12,5 km - Inca Hospital



Toeristenlicentie: 3426

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging cas pomer

De ligging van "cas pomer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.