Can Madis

8
Bungalow.Net logo

Prachtig landhuis met privézwembad en een droomachtige omgeving verwelkomt 8 gasten in Costitx.





Het uitbundige exterieur van dit grote landhuis verrast met zijn groen en schoonheid en het grote privé zoutwaterzwembad  dat ongetwijfeld de hoofdpersoon zal zijn van uw vakantieherinneringen in deze finca. Het zwembad heeft een afmeting van 12 x 6 meter en de waterdiepte varieert van 1 tot 1,7 meter. Het is omgeven door een comfortabele tegelvloer met een solarium met 6 ligstoelen en twee parasols waar u kunt zonnebaden of een interessant boek onder de schaduw kunt lezen. Vervolgens heeft u de veranda bij het huis, die perfect is ingericht om te genieten van uw verblijf in de buitenlucht, want het biedt een buiten eethoek, een bank en fauteuils waar u 's avonds kunt genieten van een drankje. En, op de koop toe, bevat het huis een grote barbecueplaats waar u heerlijke gegrilde maaltijden kunt bereiden waarvan u onder de zeilluifels kunt genieten. Het pand is omheind en, hoewel er buren in de buurt zijn, is de privacy compleet.



Het prachtige huis met twee verdiepingen straalt comfort uit dankzij de uitstekende decoratie die zowel modern als gezellig is. Het perfecte voorbeeld van deze charmante stijl is de grote woon-eetkamer die is uitgerust met air-conditioning en twee banken, TV-Sat (alleen Duitse kanalen) en een mooie eettafel voor 8 personen. Dit gebied leidt naar een tweede woonkamer, ook met fauteuils, een bank en een tv. De keuken straalt een mooie rustieke stijl uit en is uitgerust met een gaskookplaat, oven, een tafel met stoelen misschien voor ontbijt, ruime aanrecht om te koken en uitgang naar buiten. Er zijn 4 slaapkamers waar onze gasten kunnen uitrusten. Een ervan bevindt zich nog steeds op de begane grond en heeft twee eenpersoonsbedden, airconditioning en een kast. De andere drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, twee van hen met twee eenpersoonsbedden, air-conditioning, en een kast en de laatste, hoewel met een tweepersoonsbed, een en-suite badkamer met een bad en uitgang naar een prachtig terras met onvergelijkbare uitzichten op het groen van de velden rondom. Er zijn nog drie badkamers, een beneden met een douche en twee boven, beide met een badkuip. Om de apparatuur compleet te maken, beschikt het huis over een wasmachine, een wasdroger, een strijkijzer en een strijkplank, evenals een babybedje en een kinderstoel.



Deze prachtige finca ligt in een rustige landelijke omgeving binnen de gemeente Costitx. Het is de perfecte plek om excursies te maken op het eiland dankzij de centrale locatie die elk punt binnen een redelijke tijd kan bereiken. De stad ligt op slechts 2,7 km afstand van het huis en biedt basisdiensten zoals een kleine supermarkt en een aantal bars en restaurants. Niet ver weg heb je Sineu, met meer diensten en de oudste straatmarkt van het eiland die op woensdag plaatsvindt. Met betrekking tot de stranden, is de dichtstbijzijnde es Cello die ongeveer 30.1 km verwijderd is. Het is een geweldig strand met kristalhelder water en zacht goudkleurig zand, waar je ook een sappige paella in een van de strandbars boven het zand kunt proeven.



Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Er is een parkeerplaats voor 5 auto's en een overdekte parkeerplaats voor 2 meer.

Alleen de tv in de woonkamer is voorzien van satellietzenders.

Het is mogelijk om voorbijrijdende vliegtuigen te horen in het gebied van Costitx.

De wisseldag in juli en augustus 2020 is op zaterdag.



Afstanden

Strand: 30.1 km - Capellans

Luchthaven: 28.3 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 21 km - Golf Son Gual

Stad: 2,7 km - Costitx

Treinstation: 11 km - Sineu

Bushalte: 2,9 km - Costitx

Veerboot: 37.8 km - Palma

Ziekenhuis: 9.2 km - Hospital Comarcal d'Inca



Toeristenlicentie: L12E9331



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can madis

De ligging van "can madis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.