S'erissal

5
Bungalow.Net logo

Fantastische landelijke finca in Costitx met een prachtig privézwembad in een geweldig veld, biedt accommodatie voor 5 personen.

Dit prachtige landhuis met een rustieke stijl is buitengewoon dankzij de prachtige velden rondom het gebouw en het prachtige chloorfilterbad van 5,5 x 3 meter met een waterdiepte van 0,9 tot 1,4 meter. In feite is dit zonder twijfel de echte hoofdrolspeler omdat het uitnodigt om te genieten van een koele duik terwijl je het groen er vlak voor bewondert. U kunt genieten van het zwembad na een heerlijk ontbijt op het terras en na het opwarmen tijdens het zonnebaden op een van de 4 ligbedden. Daarna kunt u afkoelen onder de douche van de buitendouche, een heerlijke barbecue bereiden en genieten van een prachtige avond in de ontspanningsruimte. Je moet er rekening mee houden dat er buren in de buurt zijn.



De accommodatie is absoluut prachtig omdat het de schoonheid van de Mallorcaanse stijl met de natuurlijke en warme steen behoudt. Vanaf het terras bij het zwembad heeft u toegang tot de majestueuze open ruimte met de keuken, de eetkamer en de woonkamer. Het is uitgerust met een grote bank en airconditioning, zodat u comfortabel kunt kijken naar de satelliettelevisie, een eettafel voor 5 personen en een gasfornuis. Er zijn 3 slaapkamers met airconditioning en ruimte voor een babybedje in een van hen -een kinderstoel kan ook worden verstrekt-. Een van de slaapkamers bevindt zich nog steeds op de begane grond en heeft een stapelbed en directe toegang tot de tuin. De andere twee slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden en een balkon. Beiden hebben een kast. Bovendien is er op elke verdieping een badkamer met douche. Tot slot vindt u het strijkijzer, de strijkplank en de wasmachine op het terras.



Costitx is een gezellig en gezinsdorp in het centrum van het eiland dat nog steeds de Mallorcaanse gewoonten en tradities behoudt. U zult een aantal bars en restaurants vinden en u mag een bezoek aan het Astronomisch Observatorium van Mallorca, dat zich ook in Costitx bevindt, niet missen. Met betrekking tot het strand, is de dichtstbijzijnde met de auto in Can Picafort, op ongeveer 30 km afstand, hoewel u ook die in Puerto de Alcudia of de rotsachtige en kiezelige baaien van La Victoria kunt bezoeken.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Houd er rekening mee dat u voorbijvliegende vliegtuigen kunt horen in de buurt van Costitx.



Afstanden

Strand: 30,4 km - Ca'n Picafort

Luchthaven: 31,3 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 33 km - Golf Pollença

Stad: 3,4 km - Costitx

Treinstation: 11,1 km - Sineu

Bushalte: 3,5 km - Costitx

Veerboot: 36.2 km - Puerto de Alcúdia.

Ziekenhuis: 9.9 km - Hospital Comarcal de Inca.



Toeristenlicentie: ETV / 5207



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging s'erissal

De ligging van "s'erissal" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.