Can Roig (Caldes)

8
Bungalow.Net logo

Dit moderne huis staat in Colònia de Sant Pere, noord oost Mallorca. Het heeft grote terrassen, lekker licht ingericht, ruim en goed onderhouden

Het is een huis met twee verdiepingen. Beneden is een grote keuken met alles wat u nodig heeft voor het koken van uw favoriete eten, wasruimte, slaapkamer met tweepersoonsbed en ingebouwde kast, douche ruimte.  Daarnaast is er een woon-eetkamer met een tafel en stoelen voor alle gasten, satelliettelevisie, geluidsinstallatie en Wifi.

Op de eerste verdieping vindt u  drie tweepersoonsslaapkamers met ingebouwde kast.  Er is een kamer met een tweepersoonsbed en twee met twee eenpersoonsbedden. Er is ook een badkamer. Vanaf boven heeft u toegang tot twee verschillende terrassen waar u kunt ontspannen, wat drinken of zonnenbaden. Het hele huis is compleet ingericht en heeft airconditioning warm en koud, het hele jaar door goed voor een plezierige vakantie.  

De buitenkant is heel mooi. Er is een veranda bij de ingang en een terrras aan de zijkant en aan de achterkant met een klein gazon. Er is een buitendouche klaar voor gebruik als u terug komt van het strand. Uiteindelijk maakt de barbecue deze plek favoriet het meest van uw tijd hier,  u kunt hier lange zomerdiners organiseren met vrienden en familie.  

Het huis staat 300m van het strand. Colònia de Sant Pere is een mooi vissersdorp aan de oostkust van  Badia d'Alcúdia. In deze stad vindt u alle swat u nodig heeft voro uw vakantieverblijf zoals bars, restaurant, supermarkt, kleine winkels, zeilclub, bankautomaat, apotheek. Colònia de Sant Pere is een traditionele kuststad; een kleine kerk direct in het centrum van de stad en een mooie promenade waar u rond kunt struinen terwijl de zon onder gaat achter de bergen.   

Dichtbij Colònia de Sant Pere vindt u hele mooie en interessante plaatsen eenvoudig te bereiken met de auto; het strand Sa Cánova, de grot Betlem, necropolis bij Son Real en de steden Artà en Capdepera.

Deze rustige stad is ongetwijjfeld de beste plaats voor een ontspannen vakantie.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can roig (caldes)

De ligging van "can roig (caldes)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.