Lluna Home

7
Bungalow.Net logo

Geweldig huis in een rij voor 7 personen, gelegen op slechts 300 meter van het strand als Colonia de Sant Jordi.

Dit prachtige rijtjeshuis met drie verdiepingen bestaat uit twee terrassen, één aan de voorkant en de ander, veel gezelliger aan de achterkant, waar u kunt genieten van een goed ontbijt, een leuke boek of een heerlijke lunch of diner op de barbecue. Je kunt naar het strand gaan om te genieten van een leuke duik tussendoor en een tijdje zonnebaden in de zon, want dit is niet ver weg te voet. Bij terugkomst kunt u met de buitendouche zand en zout afspoelen. Het pand is omheind.



Binnen verwelkomt de begane grond onze gasten met een prachtige woon-eetkamer met een televisie en airconditioning. Vervolgens vind je de keuken, die is uitgerust met een gasdop, oven, magnetron, een tafel met stoelen en alles wat je nodig hebt om te koken. Een toilet completeert deze verdieping. Op de eerste verdieping is er een douche badkamer en drie slaapkamers, een met twee aparte bedden en een ventilator en twee met air-conditioning-een met een tweepersoonsbed en de andere met twee aparte bedden. Op de bovenste verdieping vindt u de 4e slaapkamer met een tweepersoonsbed, een ventilator, uitgang naar het terras en een eigen badkamer met een bad. U vindt een kast in elke slaapkamer en we kunnen een kinderbedje en een kinderstoel klaarmaken voor als u met uw baby reist. Ten slotte is de wasruimte onafhankelijk en het biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.



In Colonia de Sant Jordi vindt u allerlei soorten diensten zoals supermarkten, restaurants, bars en meer. U kunt verschillende zandstranden bezoeken zoals die in de haven, El Marques, of het beroemde en prachtige strand van Es Trenc. Je kunt bootexcursies maken naar het eiland Cabrera of de zoutmijnen leren kennen. De haven 's nachts is echt mooi en perfect om te genieten van een wandeling na het diner.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden

Strand: 0.300 km - Es Port, Colonia de Sant Jordi

Luchthaven: 45,6 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 32.9 km - Golf Son Antem

Woonplaats: 0,001 km - Colonia de Sant Jordi

Treinstation: 53,8 km - Estación de Palma

Bushalte: 0.210 km - Colonia de Sant Jordi

Veerboot: 54.4 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 41.6 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: L12E8891



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging lluna home

De ligging van "lluna home" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.