Can Claret

8
Bungalow.Net logo


Dit is een prachtig huis met privé zwembad, gelegen in Cas Concos, een kleine urbanisatie in de gemeente Felanitx. Het is geschikt voor 8 personen, omdat het 4 slaapkamers heeft. Twee kinderbedjes en twee hoge stoelen zijn op aanvraag beschikbaar.



Het huis van 300 m2 is verdeeld over twee woonlagen en heeft twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en eigen badkamers. Er is ook een andere badkamer met douche en wasmachine.



De zit-eetkamer nodigt u uit om op de bank te ontspannen, tv te kijken, te genieten van een fijn diner met uw familie en van de mediterrane sfeer van het huis. In de aparte keuken kunt u uw favoriete maaltijden bereiden. Het is uitgerust met magnetron, vaatwasser, koelkast met vriezer, oven, kookgerei, tafel, stoelen, waterkoker, mixer enz. De keuken heeft toegang tot het terras en de woonkamer.



Onze gasten houden van het privé zwembad! Het heeft een grootte van 10 x 6 meter en de maximale diepte is 2 meter. Er zijn 8 ligstoelen bij het zwembad. De gemeubileerde patio van 30 m2 nodigt u uit voor een uitgebreid ontbijt of een barbecue met vrienden. Het perceel is zeer groot, dus uw kinderen kunnen spelen, rennen en genieten van de natuur.



Er is genoeg ruimte om maximaal 6 auto's op het perceel te parkeren. Houd er rekening mee dat huisdieren niet zijn toestaan.

De urbanisatie Cas Concos ligt op ongeveer 5 km van het dorp Felanitx, waar u supermarkten, bars, restaurants, een medisch centrum en nog veel meer vindt. Het dorp is bekend om zijn uitstekende, mediterrane wijnen. Eind september kunt u de traditionele wijnbeurs in Felanitx bezoeken.



De dichtstbijzijnde stranden, Portocolom en Portopetro, zijn perfect voor gezinnen met kinderen en bieden veel restaurants en recreatieve activiteiten. Mis niet het authentieke dorp Santanyí, het zoutfabriek in Campos en de prachtige stranden van de oostkust, zoals Cala Mondragó en Cala Sa Nau.



Als u van cultuur en bezienswaardigheden houdt, moet u naar de hoofdstad van het eiland Palma de Mallorca gaan. Bezoek de beroemde kathedraal, de prachtige binnenplaatsen, de historische oude binnenstad en het kasteel Bellver met een prachtig uitzicht over de zee en de stad.



Afstanden:



Stadscentrum Cas Concos (apotheek, restaurant): 2 km

Strand Porto Petro: 11 km

Openbaar ziekenhuis Manacor: 20,6 km

Golfbaan Vall D'Or 12 km

Veerboot, Palma de Mallorca: 50 km

Luchthaven: 51 km





Toeristenvergunning: ET/3690

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can claret

De ligging van "can claret" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.