Ca Na Granada

8
Bungalow.Net logo

Welkom in dit prachtige huis op het platteland en ontdek de schoonheid en het comfort die uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring zullen maken.
Dit is een huis met 2 verdiepingen met 4 slaapkamers (een op de eerste verdieping en drie op de begane grond). Er zijn drie slaapkamers met tweepersoonsbedden en één met twee eenpersoonsbedden. Elke kamer en elk detail is perfect geïntegreerd in het huis. Ga zitten en ontspan op de bank in de woonkamer, waar u een goed boek kunt lezen, satelliet-tv kunt kijken en een dutje kunt doen. Het huis heeft centrale verwarming (gasolie). De keuken is uitgerust met alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie: broodrooster, mixer, vaatwasser, koffiezetapparaat, elektrische oven, gasfornuis, koelkast, bestek en nog veel meer. Er is ruimte om uw auto op de patio te parkeren. Verder is er nog een keuken met gasfornuis, gelegen in een apart gebouw met BBQ bij het zwembad. Op het terras staat een grote tafel met 8 stoelen waar u zomerse diners kunt organiseren. Buiten kunt u zwemmen in het zwembad van 10 x 5 meter, zonnebaden in een van de 8 lounges of genieten van een cocktail bij zonsondergang. Can Picafort en Capellans Beach liggen op slechts 5 minuten rijden. Het fijnkorrelige strand is ideaal voor gezinnen of een lange, romantische wandeling. Veel bars en restaurants bieden mediterrane gerechten en cocktails. Misschien wil je een smakelijke Paella proberen met uitzicht op zee. Op weg naar Alcúdia vindt u Playa de Muro, een rustige en natuurlijke omgeving met een wit zandstrand en kristalheldere wateren. In Alcúdia, de oude stad of Pollença, bezoek je de wekelijkse markt of loop je door de geplaveide straatjes. Afstanden: Luchthaven Palma: 59 km Supermarkt (Can Picafort): 4,5 km Geldautomaat (Can Picafort): 4,5 km Ziekenhuis Inca: 25 km Treinstation Sa Pobla: 10 km Bars / Restaurants: 2,5 km Golf Alcanada: 18 km Strand Can Picafort / Capellans: 4,5 km Puerto de Alcúdia (veerboot): 13 km Toeristenkaart: ET / 2639 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca na granada

De ligging van "ca na granada" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.