Clau De Sol

8
Bungalow.Net logo


Welkom in deze prachtige en typische landelijke Mallorcaanse villa, gelegen aan de rand van het kustgebied van Can Picafort. Het is geschikt voor 8 personen.

Deze mooie villa heeft diverse terrassen, waarvan 2 gemeubileerd, een zwembad van 6 x 4m met een diepte van 0,7m tot 1,6m, een buitendouche, zes ligstoelen, een gemeubileerde veranda en een barbecue.



Het huis van 160m2 is verdeeld over twee verdiepingen en heeft vier slaapkamers, twee op de begane grond met een tweepersoonsbed en een andere met twee eenpersoonsbedden en twee op de eerste verdieping elk met twee eenpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers, één met douche op de begane grond en één met bad op de eerste verdieping. Voor de kleintjes is er een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar.



De salon is erg gezellig, het heeft twee banken, een tafel en satelliet-tv.

De aparte keuken-eetkamer beschikt over alle benodigde voorzieningen voor het koken. Er is een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig.



Can Picafort ligt op slechts 5 minuten rijden. Can Picafort is een kust- en toeristisch gebied dat deel uitmaakt van Santa Margalida, en daar vindt u een breed scala aan bars, restaurants, winkels enz. In het hoogseizoen gaat de bus elke 15 minuten richting Alcúdia, Puerto de Pollença of andere richtingen. Er is een grote supermarkt op slechts 1 km afstand. Maak een wandeling langs de kust langs de Paseo Marítimo, geniet van een koffie of een handgemaakt ijs, bezoek de haven waar u verschillende soorten boten kunt zien. Vanuit de haven gaan er boten naar de Formentor vuurtoren of Formentor strand.

Als u van sport houdt, kunt u een fiets huren, windsurfen of duiken. Er is ook een markt elke vrijdag in Can Picafort.



Bezoek de oude binnenstad van Alcúdia, op slechts 10 km afstand met zijn geplaveide straten die een bezoek waard is met zijn pleinen, de kerk en de muren die de stad omringen. Hier zijn er veel bars en restaurants waar u kunt genieten van een drankje. Dinsdag en zondag zijn de marktdagen in Alcúdia, en het dorp verandert in een zeer levendige plaats. Vergeet niet om de Romeinse ruïnes te bezoeken, ze zijn aanraders.



Er is buitenparkeerruimte voor 2 auto's.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.



Afstanden:

Strand: 4km - Can Picafort

Luchthaven: 65km - Son Sant Joan

Golfbaan: 9km - Alcanada

Dorp: 5 km - Can Picafort

Treinstation: 16km - Sa Pobla

Bushalte: 4km - Can Picafort

Veerboot: 15 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 24km - Inca





Toeristenvergunning: L12E8365

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging clau de sol

De ligging van "clau de sol" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.