Son Vigili

6
Bungalow.Net logo

Dit is een fantastische en moderne villa met privézwembad. Het heeft een capaciteit van 9 personen en ligt op 6 km van Es Trenc, een van de beste stranden van Mallorca.
Er zijn 3 slaapkamers met airconditioning, plus 3 extra bedden. Er zijn drie badkamers. In de woon-eetkamer kunt u ontspannen tv kijken of naar muziek luisteren. In hetzelfde gebied is er een eettafel met uitzicht op het zwembad en de tuin. Er is ook een sterke box voor uw veiligheid. De ruime keuken is uitgerust met alles wat u nodig heeft: magnetron, vaatwasser, koelkast, vitro-keramische kookplaat en nog veel meer! De buitenkant is prachtig, inclusief een zwembad van 8 x 4 m. In de tuin vindt u een ontspanningsruimte met banken en een tafel waar u kunt genieten van een drankje terwijl de kinderen spelen in de kleine speeltuin. Er is een garage voor 2 auto's maar er is ruimte buiten om tot 6 auto's te parkeren. Merk op dat van de zesde persoon, er een lading is. Het huis ligt op slechts 6,7 km van Campos, waar u alle noodzakelijke diensten zult vinden: supermarkt, apotheek, geldautomaat, restaurants, bars, enz. Elke donderdag is er een groentemarkt en elke zaterdag een grote markt met veel producten. Het dichtstbijzijnde strand is Es Trenc, een van de beste in Mallorca vanwege zijn kristalheldere water. Sa Ràpita en Colònia de Sant Jordi liggen ook in de buurt en u zult vele recreatieve aanbiedingen en diensten vinden. Palma, de hoofdstad, is een prachtige plek om te verdwalen door de smalle straatjes en te genieten van het enorme culturele aanbod. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Het houden van evenementen is verboden. Huisdieren tot 15 kg zijn welkom. Afstanden: Campos: 6.7 km Es Trenc: 6.3 km Supermarkt: 3.3 km Luchthaven: 37.2 km Bushalte: 3.3 km Apotheek: 6.7 km Toeristenkaart: ET / 3035 U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met de verplichte algemene informatie over de aanbetaling . De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging son vigili

De ligging van "son vigili" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.