Can Estelrich- Sant Blai

4
Bungalow.Net logo

Fantastische finca aan de rand van Campos, waar 4 gasten de perfecte plek op het eiland kunnen vinden om te ontspannen en te genieten van de natuur en om te ontspannen.
In dit prachtige landhuis, bevindt u zich in de meest absolute rust en privacy. Het pand wordt gevormd door twee kleine gebouwen en heeft buitenleven vol leven, bomen, planten en land. Zowel de veranda als het terras zijn ingericht en ze zijn perfect voor het bereiden van een aantal uitstekende gegrilde recepten. Daarna kunt u door het landschap slenteren, gewoon ontspannen op de vier ligstoelen of op de schommel zitten terwijl u geniet van de zachte bries en het geluid van de vogels. Elk gebouw is een gezellig en gastvrij huisje dat de gemeenschappelijke ruimtes van de slaapkamers scheidt. In het eerste gebouw vindt u een grote ruimte die de keuken en de eetkamer verenigt, waarin u samen kunt dineren, vermaakt door de satelliettelevisie of u kunt ontspannen in een van de twee fauteuils om een boek te lezen. Een badkamer met een douche en een bidet, evenals een wasserette bestaande uit een wasmachine, een strijkplank en een strijkijzer maken dit huis af. Het tweede gebouw vindt u een badkamer met een bidet en douche, twee slaapkamers, airconditioning, een kledingkast en ruimte voor een kinderbedje en een kinderstoel voor het geval dat nodig is. De finca ligt ongeveer 8,6 kilometer van het bekende en idyllische strand van Es Trenc. Voor strandliefhebbers kunt u zeker een van de beste dagen van uw vakantie doorbrengen. Ook langs de kust heb je toegang tot veel meer dromerige baaien zoals Cala SantanyĆ­ of Cala Llombards. Onderweg kunt u stoppen bij een grote verscheidenheid aan bars en restaurants om onze Mallorcaanse geneugten uit te proberen. De hoofdstad, Palma de Mallorca, ligt op ongeveer 30 minuten rijden, maar het is de moeite waard als je je aangetrokken voelt door de geschiedenis en de typische oude straatjes. Evenementen, feesten of huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie. Neem voor eventuele extra kosten contact op met de adverteerder. Er is een overdekte parkeerplaats voor een auto. Afstanden Strand: 8,6 km - Es Trenc Luchthaven: 35,4 km - Son Sant Joan Golfterrein: 22,7 km - Son Antem Dorp: 3 km - Velden Station: 30 km - Manacor Bushalte: 3 km - Velden Veerboot: 44,8 km - Puerto ziekenhuis de Palma: 31.1 km - Hospital de Manacor Toeristenkaart: ET / 2200 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can estelrich- sant blai

De ligging van "can estelrich- sant blai" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.