Talassa

6
Bungalow.Net logo

Welkom in deze indrukwekkende villa met privézwembad gelegen aan de rand van Campos. Het biedt accommodatie voor 6 personen.

Dit fantastische landhuis biedt een fantastisch exterieur dankzij het grote gazon rond het spectaculaire gebouw en het indrukwekkende zoutwaterzwembad. Met een afmeting van 11 x 7 meter en met een waterdiepte van 0,3 tot 1,6 meter, wordt het de echte hoofdrolspeler waar u kunt genieten van koele en ontspannende duikvluchten. U vindt maximaal 6 ligstoelen naast het zwembad waar u in de zon kunt zonnebaden, samen met een veranda met een barbecue en pergola met twee rieten daken die perfect zijn ingericht om 's avonds te genieten van uw beste maaltijden en een glas wijn. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt.



Dit huis bestaat uit twee verdiepingen. De begane grond biedt een prachtige woonkamer -met open haard en satelliet-tv- open naar de eetkamer en de keuken-uitgerust met een gasfornuis. Bovendien heeft elke hoek brede, glanzende glazuurdeuren met directe toegang tot de tuin. U vindt er ook een onafhankelijke wasruimte met een wasmachine, een wasdroger, een strijkijzer en een strijkplank. Het huis heeft drie slaapkamers, waar je 's nachts kunt rusten, allemaal met toegang tot buiten. Twee ervan bevinden zich nog steeds op de begane grond, een met twee aparte bedden en een eigen badkamer met onafhankelijke douche en bad, en de andere heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met een douche. Beiden hebben een kast. Een toilet completeert dit niveau van het huis. De laatste slaapkamer bevindt zich op de bovenverdieping en heeft een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met een douche en een inloopkast. We kunnen een babybedje en een kinderstoel leveren als u ze nodig heeft. Ten slotte is de hele accommodatie uitgerust met airconditioning, centrale verwarming op olie en vloerverwarming.



De woning is gelegen in een landelijke omgeving die behoren tot de gemeente Campos, hoewel de dichtstbijzijnde stad is Ses Salines, een prachtig kustplaatsje perfect voor liefhebbers van het strand. In feite geen stranden, maar paradijse droomachtige. De dichtstbijzijnde is het beschermde en prachtige strand van es Trench, met kristalhelder water, wit en fijn zand en een geweldig duinsysteem in een proces van regeneratie, een waar wonder !. Je vindt de basisdiensten in Ses Salines, zoals bars, restaurants en supermarkten, en je zult naar Campos moeten rijden voor meer.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er is een parkeerplaats voor 3 auto's en een overdekte parkeerplaats voor 2 auto's.

Er is een bijgebouw dat voor alle gasten gesloten blijft.



Afstanden

Strand: 6,3 km - Es Trenc

Luchthaven: 37.9 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 25.9 km - Golf Mallorca

Plaats: 7.2 km - Ses Salines

Treinstation: 44,9 km - Palma

Bushalte: 7,6 km - Ses Salines

Veerboot: 47.5 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 19,4 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: ETV / 5805



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging talassa

De ligging van "talassa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.