Can Fogue

6
Bungalow.Net logo


Welkom bij dit idyllische plattelandshuis met privé zwembad in Campanet geschikt voor 6 gasten. Geniet van de landelijke omgeving in deze fantastische accommodatie waar u kunt afkoelen in het prachtige zwembad van 8 x 4 meter met een diepte van 0,8 tot 1,8 meter. Rond het zwembad vindt u verschillende ligbedden om te zonnebaden en hoeken om te ontbijten of 's avonds een cocktail te drinken. Bij de accommodatie vindt u een buiteneethoek waar u van een heerlijke barbecue kunt genieten. De woning is omheind en er zijn naaste buren.



Het huis van 169 m2 heeft twee verdiepingen. Als u de accommodatie betreedt, komt u binnen in een lichte en comfortabele woonkamer met rustieke details zoals de houten balken, maar met alle moderne gemakken. Het heeft twee banken waar u satelliet-tv kunt kijken of  rusten bij de houtkachel op koudere dagen. Via een boog bereikt u de volledig uitgeruste keuken - eetkamer met unieke details zoals de stenen wastafel die ook een gasfornuis en een eethoek voor 6 personen heeft. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond. Ze zijn ingericht met zowel traditionele elementen als in romantisch stijl. Eén van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft twee eenpersoonsbedden. Beide hebben een kledingkast, een ventilator en toegang tot de tuin. De slaapkamer met tweepersoonsbed heeft ook een eigen badkamer met bad. Er is nog één badkamer met douche op deze verdieping. Boven vindt u een mansardkamer met een tweepersoonsbed, een kledingkast en een eigen toilet. Deze slaapkamer is open (geen deur) en heeft geen privacy. Het heeft toegang tot een prachtig terras, een geweldige hoek om een boek te lezen of gewoon te ontspannen terwijl u het uitzicht bewondert. Er is een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig. Daarnaast is er ook een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar.



Dit huis ligt in Campanet, een klein dorpje in Mallorca aan de bergen, het beginpunt voor wandelaars of fietsers. U kunt ses Fonts Ufanes bezoeken, een mooie plaats om heen te gaan of de grotten van Campanet. Het dichtstbijzijnde strand is dat van Puerto de Alcudia, op slechts 16,9 km afstand. Het heeft fijnkorrelig zand en ondiep kristalhelder water waar u van de Middellandse Zee zal genieten. Het dorp beschikt over de basisdiensten, maar u kunt ook naar de stad Inca gaan, of zelfs naar de populaire wekelijkse straatmarkt op donderdag.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.



Afstanden

Strand: 16,9 km - Port d'Alcúdia

Luchthaven: 41,6 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 12.9 km - Golf Pollença

Stad: 0 km - Campanet

Treinstation: 7.6 km - Sa Pobla

Bushalte: 0.55 km - Campanet

Veerboot: 21 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 9.2 km - Ziekenhuis Comarcal d'Inca

Borg: €150,-

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can fogue

De ligging van "can fogue" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.