Can Melis

6
Bungalow.Net logo

Welkom!  Dit is een gezellig dorp op het platteland, op het noordelijke deel van het eiland. U vindt hier comfort tijdens een onvergetelijke vakantie ervaring.  

Het is een ruim huis met een verdieping, met drie slaapkamers en twee badkamers. Het is ideaal voor families en vriendengroepen, er is ruimte voor zes personen. Er is een kamer met een tweepersoonsbed, in de andere kamers staan twee eenpersoonsbedden. In het huis is airconditioning.

De villa biedt een warme omgeving en is een perfecte keus voor hen die willen ontspannen tijdens de vakantie. In de woonkamer kunt u ontspannen op de bank, een goed boek lezen of een dutje doen.  In de open plan keuken vindt u alles wat u nodig heefft voor uw vakantie zoals keramische kookplaat, elektrische oven, afwasmachine, koffiezetapparaat, broodrooster, keukenvoorzieningen en meer.             Natuurlijk is hier ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.  Bij de patio is parkeergelegenheid voor twee auto's, niet overdekt. Let op; huisdieren zijn niet toegestaan.    

Buiten kunt u fantastisch genieten van uw vakantie. Doe een verleidelijke barbecue met uw familie en vrienden, ga zwemmen in het eigen zwembad van 8x4m of ontspan in de tuin. De veranda is gemeubileerd met een tafel en zes stoelen waar u kunt genieten van de zomerse diners. Het zwembad wordt omringd door een terras met zes ligstoelen, hier kunt u fijn zonnebaden onder de Middellandse Zee zon.  

Het huis staat slechts 2.2km van Sa Pobla, hier vindt u alles wat u nodig heeft zoals apotheek, bars, sportgebied, supermarkt etc.  Een klein eindje rijden verderop ontdekt u het authentieke dorp Pollenca. Lang geleden veel artiesten en schrijvers kwamen hier graag, u kunt nog steeds hun geest ervaren als u rondkijkt in de smalle straatjes. De meest bekende plekjes die u zou moeten zien in Pollenca zijn de Romaanse brug en de Calvari, een kleine kerk op de top van de heuvel in het midden van Pollenca. U dient 365 treden beklimmen om van het uitzicht te genieten, het is de moeite waard.  

Twintig minuten rijden verderop brengt u bij de stranden van Ses Casetes des Capellans en Can Picafort. Geniet van een zonnige dag in het witte zand en ondiepe water aan het strand, proef de paella in een van de restaurants met uitzicht over zee. Maak het beste van uw dag tijdens een zonsondergang terwijl u een cocktail drinkt. Can Picafort promenade biedt een levendige omgeving en contrasten met de kalmte van Playa de Muro. We raden u aan de kust van Alcudia en Pollenca te bezoeken, ontdek het bijzondere aantal van verschillende grotten.   

Deze villa biedt een huis ver weg van huis in een gezellige en rustieke stijl in een van de beste gebieden van Mallorca. Maak van uw vakantie een geweldige ervaring.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can melis

De ligging van "can melis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.