Fangar Vell

6
Bungalow.Net logo

Welkom in dit geweldige landhuis voor 6 personen aan de rand van Campanet, met privézwembad en een prachtig uitzicht op de bergen.
De landelijke constructie is omgeven door een magische omgeving dankzij het indrukwekkende landschap van pure berg en platteland. Het terras is de perfecte plek om te genieten van een energiek ontbijt en de rest van uw maaltijden buiten. We nodigen je zelfs uit om een heerlijke BBQ te koken. Vlak voor het terras wacht het mooie zoutwaterzwembad. Het heeft een afmeting van 7 x 3,5 meter met een waterdiepte van 1,6 meter. Hier kunt u zwemmen terwijl u de natuur bewondert. Het pand is omheind en er is totale privacy. Wanneer u binnenkomt, wordt u verwelkomd door de grote eetzaal die naar de woonkamer leidt, uitgerust met AC en TV-sat, en de keuken met een gaskookplaat en alles wat u nodig heeft om uw maaltijden te bereiden. Vervolgens vindt u toegang tot de drie slaapkamers met elk een kast en AC. Twee slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden en de laatste heeft een tweepersoonsbed en een televisie (alleen Spaanse zenders). We kunnen u voorzien van een kinderbed en een kinderstoel als u met uw baby reist. Er zijn twee badkamers in het huis, een met een bad en de andere met een douche, waar ook de wasmachine staat. Een strijkijzer en strijkplank zijn ook beschikbaar. De finca ligt ongeveer 5,9 km van Campanet, een rustig stadje maar nog steeds vol leven en plezier. Het plein is beroemd vanwege de goede bars en restaurants en de straatmarkt die plaatsvindt op dinsdag en zaterdag. Het gebied is ideaal voor natuurliefhebbers en wandel- of fietstochten. Tot slot kunt u een bezoek aan de oude grotten in de buurt niet missen. De schoorsteen in de woonkamer kan niet worden gebruikt. Het houden van evenementen is verboden. Huisdieren zijn niet toegestaan. Neem voor eventuele extra kosten contact op met de adverteerder. Afstanden Strand: 18.7 km - Port de Pollença Luchthaven: 56 km - Son Sant Joan Golfterrein: 9.9 km - Golf Pollença Stad: 5.9 km - Campanet Station: 12 km - Sa Pobla Bushalte: 6.3 km - Campanet Veerboot: 23.2 km - Ziekenhuis Port d'Alcúdia: 17.7 km - Ziekenhuis Comarcal d'Inca Toeristenlicentie: VT / 1699 U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met de verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging fangar vell

De ligging van "fangar vell" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.